Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '14

 
Kategori
Mizah
 

Süper kahramanlar

Süper kahramanlar
 

Siz bilmiyorsunuz ama süper kahramanlar, popülerlik çağından sonra neler yaşadı neler! Mesela;
 
Pokemon, sarışın pokemon ile mavi pokemonun arasındaki aşk kıvılcımları sonrasında iç çalkantılar yaşandı. Gazetelere manşet olan ekibin kendine güveni kalmayınca bir kenara çekilip çekirdek çitletmeye başladılar.
 
Örümcek Adam, kemik kireçlenmesi sonucu artık elini hareket ettiremeyecek hale gelince, çoluk çocuğun maskarası oldu.
 
Keloğlan, Cankız ile evlendikten sonra şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmak zorunda kaldı. Artık kel aklını iyi işler yerine kötü işlere çalıştırmaya başladı. Artık anasının yanına uğramayarak, hayırsız evlat kategorisinde birinciliğe oynuyor.
 
Daltonlar, sürekli aptal olduğunu söyleyenleri kıskandıracak bir hareketle Redkit ile ilişkiye başlayan Avarel, artık yapmış olduğu uygunsuz durumlardan kolayca yırtıyor. Ancak Redkit’in Gay olduğu öğrenilmesinden sonra ilişkilerine son vermek zorunda kalan çift, gizli gizli mağara diplerinde buluşmaya başladılar.
 
Tom ve Jerry: Jerry’in kurnazlığının ve zekiliğinin artık belli bir yerde son bulmasına karar veren yetkililer, gösterilmemek üzere bir bölüm hazırlayarak Tom’un sonunda zaferi elde etmesini sağladılar. Yetkililerin bu hareketi, yılın en bencil hareketi olarak düşünüldü. Halbuki bunu bekleyen milyonlarca yetişkin vardı..
 
Gazman, o kadar fazla kuru fasulye yedi ki, artık midesi bu işkenceyi kaldıramadı ve ülseri tuttu. Bu sebeple artık osuramayınca, patlamaya hazır bir atom bombası gibi gün geçtikçe şişti ve sonunda feci şekilde patlayarak can verdi. Kuru fasulyeyle hayat bulan son türk süper kahramanı oldu.
 
Tarzan, çok sevdiği karısını alıp dünyanın en güzel yeri olan Amazon ormanlarında yaşamaya başladı. Ancak sürekli yağmur yağmasından dolayı, bir gün ağaçtan atlarken eli kaydı ve düşerek kalçasını kırdı.
 
Temel Reis, ıspanağı artık sindiremeyecek bir hale geldikten sonra Safinaz tarafından terkedildi. Safinaz’ın Kaba Sakal’a kaçtığını duyan Temel Resis, artık spor yapmaya başladı. Ve ömrünün geri kalanını bol yağlı yemekler yiyerek sağlıksız bir şekilde geçirdi.
 
Süpermen: Kadınların korkulu rüyası haline gelen yağlı ve pis kokulu kirlerin temizlenmesinde, kadınlara yardım etmeye başladı. Klozet temizliği yaparken ağır cilt tahrişi yüzünden bayılınca mesleğe veda etti.
 
Toplam blog
: 2
: 646
Kayıt tarihi
: 06.09.14
 
 

Bilişim teknolojileri sektörüne yakından ilgi duymaktadır. Geleceğin; paylaştıkça güzelleşeceğine..