Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ Samanta gitti, yarışmacıları halk mı koruyor?

Survivor/ Samanta gitti, yarışmacıları halk mı koruyor?
 

Samanta gitti, Müge aramızda


Ekranlara dün gece veda eden isim Samanta oldu. Survivor adasının hırslı ve iyi yarışan isimlerinden biriydi Samanta. Son zamanlarda Samanta ile Sahra arasında çıkan tatsızlık sonrası Turabi’nin de sırtını dönüp, yüzüne çemkirdiği isim oldu yarışmacı.

Aslında adada olması, kalması gereken isimlerden biri olmasına rağmen listenin sonunda korunmaya alınan Samanta, geçe geçe bir Ertunga’yı geçmişti. Neye göre ve kime göre bu korumalar yapılıyor anlamıyorum! Hadi Turabi’nin gıcıklıklarını seyredip, adayı karıştırmasından zevk alınıyor. Müge nasıl 3. oluyor. Sanırım Müge’ye destek verenler ya cebi kalın arkadaşları ya da Survivor’ı güzellik yarışması ile karıştıranlar olmalı. Aksi takdirde Müge adada top yüzü görmez!

Gecenin beni şaşırtmayan tek yanı Yiğit’in ilk korunacak isimlerde 1. sırayı yükselmesiydi. Bireysel dokunulmazlığı alabilmek için Turabi ile Yiğit yarıştı. Yiğit toplam 11 atış yaptı, kırması gereken de 10 seramik vardı. Kızılderili soyundan gelmiş gibi attığını vurdu, artık Yiğit benim gözümde “ Baltalı İlah” adını hak etti.

Anlayamadığım bir şey var, aslında kankası olarak Samanta’yı kollamadan es geçmesi beni şaşırttı. Konseyde akıllıca oy kullanıp, kişisel savaşını ortaya koymasaydı Turabi yerine Ertunga diyerek adadan safra atabilirdi. Neden Turabi ismini şimdi söylememeliydi? Çünkü, Gönüllüler Takımını son düzlüğe çıkarabilecek isimlerden biri Turabi. Turabi’nin bu etapta gitmesi takımı zayıflamasına neden olur. Aynı şekilde Samanta’nın gitmesi de kızların gücünün azalmasına neden oldu, bilmem ne zaman farkına varırılar.

Sırtını daya, yolu senin yerine başkası yürüsün, gerekirse sırtına çık bırak taşısın!

Bunun en güzel örnekleri Ertunga ve Müge, Sahra gene elinden geleni yapıyor ve yarışma kazanıyor. Peki, siz ne iş yaparsınız? Sırtını sıvazla, omzunu daya, sırtına çık, adada gez, arada bol bol bez, dedikodu yap… Başka işe yaradıkları bir şey görmedim.

Yiğit, Turabi ismini erken zikrederek aslında Berna ve Mert’e de kötülük yaptı. Şimdi adada Sahra’nın gizli liderlik yaptığı Turabi ve arkadaşları dans gurubu güçlendi. Politik düşünüp Ertunga’yı adadan yollamayı akıl edinseydi, Turabi’nin Ertunga “Şam” Babası adadan silinecekti.

Ödül oyununu kazanan ünlülere Sahra’nın dedikleri yenilir yutulur cinsten değildi. Bir börek uğruna beddua etmek hangi zihniyetin aklına gelir? Sahra’nın yumuşak ve iyi huylu olmadığını herhalde hepimiz anladık ama hırsının ışığında beddualarla yaşayan yüzünü görmemiştik. İnsan isterse dünya güzeli olsun, eğer kötülük dileyebilecek dile sahipse çirkinliğin en üst noktasına varır. Sahra’da bu dalda Oscar’lık!

Survivor Panorama’da Duygu Çetinkaya ve Nihat Doğan’ın yorumlarını merak ediyorum. Survivor’ın cadısı ile Survivor’ın efesi olarak aklıma yazdığım bu iki isim gönül güzellikleri ile yarışmada hak ettikleri değeri bulmuşlardı. Bu sene Survivor’ı izlerken gönlü güzel insanları görme arzum o kadar zirve yaptı ki…

Hayatta güzel gönüllerle karşılaşmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..