Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da ekrandan riya fışkırdı!

Survivor'da ekrandan riya fışkırdı!
 

Aman efendim, akşam yarışmayı seyrederken gördüklerim ve duyduklarım beni tuhaf karın ve ruh ağrılarına sürükledi! Bu nasıl karakter yapıları? İkiyüzlülüğün dibinde gezinen ruhlar olarak ekranda ve gerçek hayatta görmek istemediğim tipler olarak karşımızda devleştiler! Arkadaşını sevmek başka yarışma esnasında ona yan kulvardan övgüler düzmek başka! Anlaşılan bu sene ki Survivor yazılarımda bol ünlem ve soru işareti kullanmaya devam edeceğim.

Siz dün akşam olanlardan memnun oldunuz mu? Sıpaya gitmek, yemek-içmek kısımlarını bir kenara bırakalım da gerçek hayata bir dönelim! İzleyenlerin sevgisini iyi huyum ile da alayım derken bir riya batağına saplanan ruhlar geçidi halindeki Survivor yarışmacıları yarışmada arz-ı endam ettiler. Adada başka, yandan başka, rakip olarak yanyana gelince başka tavır sergilemelerini açıklamalarını duymak  istiyorum. Bedenlerinden giden kilolarla birlikte karakterlerini de mi verdiler? 

Arkadaşım; arkadaşını sev, say, satma, ser ver, sır verme! O ne öyle aynı takımda yarışıp, kendi takım oyuncuları hakkında rakibe ileri-geri konuşmalar? "Numara yapıyor!" diyerek dalga geçip, sonra boynuna sarılıp, takımının ismini defalarca söyleyip "gel buraya" diye çağırmasına kulak bile asmadan, az evvel dalga geçtiği adamın kulağına fısıldamalar ? Bunun samimi olduğuna beni bir kişi bile ikna edemez!

Ekranda yarışmaların önüne geçen bu tarz tavırlar geleceğe yönelik düşüncelerin ışığında sahip oldukları karakter tablosuna ters düştü. Survivor olmak, her şeye rağmen yaşamda kalma savaşı ise bu sanatı sergilerken kimliğini ve kişiliğini hiçe saymak olmamalı. Basit, sinsi, içten pazarlıklı... duyguların bizler tarafından seyredildiğini unuttular mı? Yoksa sadece bize şov yapmak için kendi senaryolarını, kendileri yazıp, oynadılar mı? Kendi yazdıkları senaryonun başarısızlığını söylemeden edemeyeceğim, aklımda çeşitli sorular biçimlendi ve cevapsız kaldı, acaba adanın kötü huylu görünenleri yeterince kötü, iyi huylu görünenleri de yeterince iyi değil mi? Soruma cevap bulursam sizlerle paylaşırım, ama hiç bir zaman bundan emin olamayacağımı biliyorum.

Hayatta cevapsız sorularınız olmaması dileği ile....

 

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

#EnBaşarılıDiziYazarı@eceer6Hashtagı ile destek olabilir misiniz ve SADECE BİR tweet sayılıyor Geri sayım başladı şimdiden teşekkürler <>

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..