Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da ilkler yaşanıyor!

Survivor'da ilkler yaşanıyor!
 

Bu seneki Survivor diğer senelerden çok farklı olduğunu bize her bölümde ispat ediyor. Dün akşam Ünlüler bir ilke imza attı ve 10-0 oyun skoruyla  tarih yazarak Gönüllüleri yendi. Bir taraftan bu inanılmaz skorun büyüsüne kapılırken, kalbimiz diğer yarısı Gönüllülerin çaresizliği için kan ağladı!

Bu güne kadar gördüğüm en aciz duruma düşen Gönüllüler takımını seyrediyorum. Açlığın tavana çıktığı, kavganın Türkiye sahillerine vurduğu, üzüntü ve titremenin vicdanları kanattığı görüntülerle karşımıza çıkıyor Gönüllüler takımı. Ne yazık ki kendi düşen ağlamaz demek istiyorum! O kadar itici görüntüler sergilemede rekor kırdılar, birbirlerinin kuyusunu kazmaktan, oyunlara yeterince konsantre olamıyorlar. Adada huzuru bölünerek sağlamaya çalışmalarının sonunda yedikleri bu acı ekmek oldu. Çünkü dedikodunun, riyanın, arkadan vurmanın hesaplarını yaparken hırslarına yenik düşen Gönüllüler top yüzü göremez hale geldiler.

Gönüllüler adasının huzurunu kaçıranlar ya tek ya da çiftler halinde bir tabak yemeği bile bölüşemez hale geldiler. Dokunulmazlık kaybedilince de akıllarına tabi Duygu geldi ve gene Müge aradan sıyrıldı! Yalnız hesap o kadar acı bir sonuçla sonlacağa benziyor ki farkında bile değiller! Duygu Bal, ilk golünü Sahra'nın ismini yazarken söylediği sözlerle, 2. golünü adı eleme listesine alındığında özel durumunu açıklamakla attı! Son ama altın gol niteliğindeki golü ise halktan gelecek oylarla 1. seçildiğinde atacağa benziyor. Duygu Bal, halk oylaması ile 1. olursa seyredelim gümbürtüyü!

Ay, şu açlık başımda duman görüntülerini de unutmayayım! Hiç rastlamadığımız bir şey oldu hem Ünlüler hem Gönüllüler açlıktan ağaç gövdelerini dahil kemirmek üzerine bir çaba içerisine girdi. Hiç doymuyorlar, ama hiç... İlk Sahra'nın "patates zannettim" diyerek haşlayıp yedirdiği zehirli kök bitki Gönüllüleri kusmaktan başlayıp halisinasyona kadar sürükledi. Perperişan oldu canım Gönüllüler! Ya şu "açım abi" nameleri ile adada dolaşan yakında elenecek yarışmacıyı yemeyi teklif edebilecek kadar aç gezen Tolga Karel'e ne demeli? "Şeker pancar sandım" diyerek sadece yalamakla dudaklarını havalı yastığa çevirmesine ne demeli? Bir tatlı tarafı var ki kendinle de çok güzel dalga geçiyor Tolga Karel, Hakikaten bu kadar açlık çeken Survivorlar gördünüz mü? Ota, sapa yiyecek diye saldırıyorlar, yakında fare haşlama ile başlayıp, üzerlerinde onları yemek için gezen fareleri çiğ çiğ yiyecekler alim Allah! Gönüllüleri açlık konusunda anlıyorum da Tolga Karel'in bu kadar yemek ödülü kazanıp hala açım diye inlemesine bir anlam veremiyorum. El insaf Tolga!

Hayatta insaflı yaşamanız dileği ile...

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..