Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '13

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da intikam yemini!

Survivor'da intikam yemini!
 

O bir kahraman!


Survivor, macerayı tatmamız için ekranlara geldiğini idea etse de ekrana yansıyan kin, nefret, ezmek oldu. Dedikodu yapmak, arkadan dolap çevirmek adetten…

Bilinçaltımıza yüklenen ‘’Hayatın kuralı bu!’’ sembolünün yayınlarından biri olan Survivor, eğlenerek baktığımız, yarışmacı ile hırslanıp, kaybedince kahrolduğumuz sinsi bir hastalık gibi beynimize girdi. Biz de insanlığımızı yavaş yavaş değiş tokuş ettik!

Güllük gülistanlık Ünlüler adasından yükselen intikam duygusu sonunda bütün açıklığı ile ekranlarda yer aldı. Nazenin Tokuşoğlu’nun elenmesi zembereğin kırıldığını bize gösterdi.Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler ilk kez kazanmayı başardı ve olanlar iyice ortaya saçıldı.

Bugüne kadar tam kadro yarışmaya devam eden Ünlüler takımı ilk kez bir arkadaşına veda ettiler, hem adadan, hem dışından çatlak sesler yükseldi. Yazılarımı takip edebildiyseniz bu konunun buralara geleceğinin altını defalarca çizdiğimi fark ederdiniz.

Fair-play beklerken ‘’kimin? ne olduğu!’’ bilinci ile hareket etmemiz gerektiğini ve fark etmişizdir sanırım. Ünlüler ile gazetecilerin arasındaki sürtüşme meğer adada da varmış ki ilk giden gazeteci oldu.

Ünlüler adasının jokeyi Erhan, Nazen'in elendikten sonra adada intikam yemini etti. Erhan yaptığı açıklamada, "Burada hiç aklımın ucundan geçmeyen kulis varmış. Ben kimi yazacağımın vicdani sıkıntısını yaşarken meğer kızlar kulis yapmışlar. 'Sen Nazenin'i SMS'lerde yersin' diyerek, artık ne mantıkla yapmışlarsa, Larissa'yi SMS'e çıkartmışlar. Aslında öyle bir şey yokmuş. Beni adada ilk kandıran Larissa olduğu için her konseye katılışımda Larissa'yı yazacağım" dedi.

Sporcu kimliği dolayısı ile bazı olayları anlamakta zorluk çeken Erhan ile ilgili bilmediğiniz bir olayı dile getireyim ki siz de Erhan’ın neden bu kadar tepki verdiğini anlayın.

Erhan Yavuz bir kahramandır!

2011 yılında Jokey Erhan Yavuz gösterdiği fair-play sayesinde, hem yarışın favorisi Gelibolu isimli safkanın jokeyi Halis Karataş’ı büyük bir tehlikeden kurtarmış, hem de safkanların olası bir kaza yapmasını önlemişti. Yarış sırasında koşumu kopan atın koşumunu rakibi Halis Karataş’ın eline vermesi hem yarışın devam etmesine hem de favorinin kazanmasına sebep olmuştur.

Bu durumu öğrenen Dünya Fair Play Konseyi (CIFP), jokey Erhan Yavuz’u davranış dalında büyük ödüle layık görmüştü. Jokey Erhan Yavuz, bu ödül sayesinde ödülü alan ilk jokey olarak da adını altın harflerle tarihe yazdırmıştı.

Biz Erhan’ı (At yarışı sevenler hariç) ufak-tefek adam olarak gördük. Oysa O yüreğinin büyüklüğü Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) tarafından takdir edilip onaylanmıştır. Haliyle Erhan Yavuz, adada dönen Hürrem Sultan entrikaları ile karşılaşınca kendini Muhteşem Yüzyıl dizisinin bir kahramanı olarak görmüş olsa gerek.

Meraklıları İçin video

 http://www.youtube.com/watch?v=x_MGT8X-vhU

 

Normalde çok iyi anlaşan ve şimdiye kadar hiç kavga etmeyen Ünlüleri de hesaplar değişti, ada tarumar oldu, dağıldı. Biz de bu dağılan adanın çevreye saçılan parçalarını; gladyatörün- aslanla kapışmasını seyreden seyirciler gibi iştahla beynimizde sindirip, arada da timsah gözyaşı dökeceğiz.

Oysa unutmamamız gereken ‘’oyun oyundur, gerçek hayatın içinde de kurnaz oyuncular ve Fair-play kahramanları vardır!’’ olmalıdır.

Hayatta kahramanlıklarınızın gönülden gönüle dolaşması dileği ile…

 

 http://www.medyabey.com

https://twitter.com/eceer6

Ayrıca facebook ''Ece Er İle Başbaşa'' adlı sayfamda sizleri bekliyorum...

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..