Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'de zor anlar (yarışmayı bırakan oldu mu?)

Survivor'de zor anlar (yarışmayı bırakan oldu mu?)
 

Doğuş, Almedia, begüm ve Hayim fenalaştı.


Dünya'nın en zor yarışmalarından biri olarak kabul edilen Survivor'de bu sene ülkemizde Ünlüler Gönüllüler adı ile yapılan yarışmada bu hafta 1. ayı tamamlanırken tam 4 yarışmacı fenalık geçirdi.

Ünlülerden 2 Gönüllülerden  2 yarışmacının fenalaştığı yarışmada, yarışmacılar yarışmayı bırakma konumuna geldi.

Fenalaşıp yere yatan Hayim sağ bacağım kilitlendi diye bağırınca doktorlar hemen yardımına koştu. Yerde acı ile kıvrınan Hayim'i tedavi sonrası arkadaşları kaldırıp götürdü.

Aşırı sıcaktan açlığında etkisiyle bayılan Almedia'ya doktorlar nasılsın diye sorduğunda başım dönüyor diye karşılık verince gözlerini kapatması söylendi. Almedia'nın el ve kollarına soğuk su eşliğinde masaj yapıldı.

Yine sıcak ve açlığın etkisiyle tansiyon sorunu yaşayan Begüm'e de doktorlar hemen müdahele etti.

En kötü sağlık sorununu yaşayan ise Doğuş oldu. Aniden yere düşen sanatçıyı doktorlar yarışamaz deyince Acun Ilıcalı'' Doktorlar izin vermiyor'' diye yarışmadan çıkarmakistese de Doğuş '' Yarı baygın haldeyken '' yarışmakistiyorum'' dedi.

Bakalım bu hafta sonu yayınlanacak Survivor  Ünlüler Gönüllüler'de sağlık sebebiyle yarışmadan çıkan olacak mı? Eğer yarışmadan çıkan olursa bu elemelere nasıl yansıyacak? İzleyip göreceğiz

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..