Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Ertelenen Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman oynanacak?

Ertelenen Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman oynanacak?
 

Beşiktaş ile Galatasaray ilk kez düzenlenen Süper final karşılaşmasının açılışında yoğun yağan yağmurun azizliğinden dolayı maçın ertelenmesiyle karşılaşamadılr.

Fi- Yapı İnönü stadı ve çevresinde yoğun yağan yağmur nedeniyle maçın hakemi Hüseyin Göçek stadın çeşitli yerlerinde yaptığı kontrollerin hiç birinde top bir kere bile sekmeyince maçı erteledi.

Normal prosedüre göre ertelenen maçın bir gün sonrasında aynı saatte oynanması gerekiyordu ancak yarın aynı saatte Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesi olduğundan dolayı, Lig TV bu iki maçın aynı saatte oynanmasını istememesinden dolayı maç 16 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak.

Beşiktaş kulubü tarafından yapılacan açıklamada ise bilet değişiminin, 15 ve 16 Nisan günleri 11.00-19.00  saatleri arasında Fiyapı İnönü Stadı gişelerinden yapılacağı, yanında bileti bulunmayan taraftarlara bilet değişimi yapılmayacağı duyuruldu. Biletini iade etmek isteyen taraftarların, 17-20 Nisan tarihleri arasında Fiyapı İnönü Stadı gişelerinden biletlerini iade ederek nakit olarak ödedikleri ücreti geri alabilecekleri kaydedildi. 

 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..