Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 İstanbul doğumluyum. Sakarya üniversitesi - Akyazı Meslek Y.O. Dış ticaret bölümü mezunuyum. Halen Anadolu Üniversitesi - İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Kendime ait cafe-kantin işletmeciliği yapıyorum. Boş zamanlarımda kitap okumayı ve hızlı bir şekilde araba sürmeyi çok seviyorum. Vatanımı ve dinimi çok ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir pazar günü

Can sıkıntısını o kadar da büyütme tek eve tıkılıp kalan sen değilsindir mutlaka. Kızdığım tek nokta o kornaları çalan araba sahipleri. Kornaları bozulsun insalah bidaha öttüremesinler kendileri camdan çıkıp düüt düüt diye bağırsınlar. nasıl güzel dua ettim dimi ;)))

07 Mayıs 2007 01:31
İlişkilerde kriz anları

Dediğiniz gibi gerçekten her ilişkide olur kriz anları. Türk erkeği kadar Türk kadınıda kriz çıkarmakta baya bi iddalıdır. O yüzden bence bu krizleri önlemenin tek ve en geçerli you karşılıkı güven ve anlayıştır. Sonuçta herkes sevgilisinin/eşinin huyunu bilmeli gerçekten onu tanımalı ve böylece bir hayatı beraber sürdürme eğiliminde olmalı. Kılık kıyafet, tarz, davranış ve sosyal çevresini bilip kabul etmeli eğer ki yapamayacaksa hiç bir zaman değiştirmeye çalışmamalı zaten başarılı da olamaz. Davranışlarımızın bazıları huydur, bazıları kapris, bazıları inat, bazılarıda ukalalık işte bunların ayrımını iyi yapmak lazım deri. Son olarak da derim ki kanserli hücrenin en yüksek iihtimalli tedavisi erken teşhistir vücüda yayıldıktan sonra mümkün olmaz. Bundan dolayı ilişkinin başı sonunu gösterir çoğu zaman. eline, emeğine sağlık başarılar...

04 Mayıs 2007 18:01
 
Toplam blog
: 2
: 466
Kayıt tarihi
: 12.04.07