Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

Taraftarı susturmak için.....!!

Taraftarı susturmak için.....!!
 

Beşiktaş yönetimi özellikle başkan şimdi düşünmeye başlamıştır.Taraftarı susturmanın bu ülkede bir iki yolu var diye. Nasıl mı? Beşiktaş alt yapısından yetişmiş ve şimdi futbola hizmet veren eski ama efsane kadroda yer almış futbolcularımızdan birini yada bir kaçını takımın başına getirir.

Hem seçim için pirim yaparım hem taraftarı sustururum diye planlamalar yapmaktadır ben eminim. Tıpkı Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam gibi kendinize yeni kurbanlar seçmenizin tam zamanıdır. Benden söylemesi.

Bu arada sormakta gecikmeyelim sahibi olduğunuz hangi şirkete kendiniz gibi bir yönetici adayını işe alırdınız merak ediyorum. Ülke futboluna vermiş olduğunuz zarar neticesinde bir bildiri yayınlamakta da geç kalmayın isterim. Hatta kulübe cebinizden harcadığınız gereksiz transfer paralarınıda hibe ettiğinizi açıklasanız hiç fena olmaz. Mustafa Denizli gibi bir hocayı kurban ettikten sonra söylermisiniz kim siz yönetimde olduğunuz sürece sizinle sözleşme imzalar? Samet Aybaba, Ersun Yenal, Metin Tekin, Feyyaz Uçar, Ali Gültiken, Mehmet Özdilek, Recep Çetin, Rıza Çalımbay, Mircea Lucescu soruyorum hangisi yeni kurban adayınız söylermisiniz? Hoca seçimi yanlış oldu değiştir, transferde hata yaptınız futbolcuları değiştir, peki size bu camia Ocak ayına kadar sabır göstermek zorunda mı? Tüm spor severlerin şeker bayramını kutlarım.

Saygılarımla
 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..