Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Tecavüzlerde tecavüze uğrayanın tahriki önemlidir

Tecavüzlerde tecavüze uğrayanın tahriki önemlidir
 

Çoğu insanda cinsel açlık değilse doyumsuzluk var. Bu nedenle cinsel her obje tahrik edicidir ve tahrik olanın suçu yok. Kişiler tahrik oluyor diye etki yaratan güzelliklerinizi saklamanız da istenemez. Özel uğraş vererek birinin size tecavüzünü sağladığınızı da ayırt edemeyiz.

İnsanlar cinsel açlık içinde olmasalardı ve de yasaklar/koruyucu sistemler nedeniyle kişilerde doyumsuzluk olmasaydı tecavüzler de olmazdı. Tabii ki bazı kişiler her şeye sahip olsalar bile ekstra fantezileri nedeniyle tecavüz tutkusundan vazgeçmeyecekler.

Karı koca aralarında gerçekçi tecavüz sahneleri yaratarak cinsel hayatlarını renklendirebilirler. Kadın mesela bilinçli olarak “seni seviyorum ama bana zorla sahip olmanı istiyorum, böyle hoşuma gidiyor” anlamında kocayı baştan çıkarıcı tahriklerle süründürüp deli edebilir.

"Yetişkinler arasındaki tecavüzler tecavüz sayılmamalı, neticede karşındaki istemiyorsa istediğini alamazsın " yaklaşımı  doğru olmaz. Çünkü namusu hayatı olanlar var ve bunlar teslim olmaktansa ölmeyi seçebilirler. Dahası kişi beraber olacağı kimseyi kendi seçer, tecavüzcüyü belki istemiyordur. İstese bile zorlama iticidir; sevgilinize bile zorla sahip olamazsınız.

Tecavüz olaylarında bazen tahrik var diye tecavüz eden suçsuz bulunuyor ve olayı bilmeyen bizler isyan ediyoruz. Erkeksiniz ve biri size tahrik edici hareketlerde bulunuyor. Denebilir ki siz de istiyorsunuzdur böyle olmasını, hoşunuza gidiyordur; izin veriyorsunuzdur. Bu duruma kayıtsız kalamazsınız ama sonucu tecavüz olmayabilir. Bazı kişiler (kadın da erkek de olabilir) genetik olarak sapıklığa eğilimlidir. İşte bunlar böyle hallerde kendilerini kontrol edemezler. Sapıklık bir hastalıktır. Sapığa kızacağımıza tedavi etmeliyiz.

Hayatın oynaşmalarının (dokunmalar, bakmalar vs) önüne geçemezsiniz ki zaten bunlar önemli değildir çünkü karşılıklıdır, dokunulan halinden memnundur. Yani tecavüzün bu şekli hayatın içinde vardır. Asıl üzerinde durulması gereken istemeyen birine zorla sahip olmaya çalışılmasıdır.

Delirten görüntü ve durumlarda bazen kişi bakımından tecavüz engellenemez. Ama öte yandan bu delirten görüntü ve durumlar kişinin kendini ifade şekli ya da özgürlüğü olabilir. Kadın çıplak olsun sen bakma denilemeyeceği gibi kadın çıplak olmasın da denilemez. Bazı kadınlar kendisine tecavüz edilmesini isteyebilirler ama bunu da kestiremeyiz. Artık bu durumda da meşru yaklaşır tecavüz eder gibi sahip olursunuz.

Erkek bazı kadınlara asla tecavüz edilemeyeceğini bilmelidir. Bunlarla karşılaştığınızda gözlerinizi kapamanızı öneririz.

Çocuklara tecavüz ayrı konu. Sanki amacı cinsellik değil. Hani çocukların korunması yok ya iş kolaylaşıyor ve çocuğa tecavüz etmek çizgi ötesi bir fantezi. Şu bilinmeli ki normal kişi çocuğa tecavüz etmez. Bunlar gerçek hasta, tedavi gerektiren sapıklardır.

Aslında insanlar kontrol edilemez cinsel zaaflara ve fantezilere sahip olabilir ve bunları normal yollarla ya da sanal olarak giderebilirler. Ama işte bunun yapılamamasında saklama ve yasaklamanın, cinsel açlığın önemli rolü vardır. Aslında toplumda sapık kişiler kontrol altına alınıp diğerleri serbest bırakılmalıdır. Çünkü bunlar size en fazla bakarlar, laf atarlar, dokunurlar falan. Yani bir nevi layt tecavüz hayatın doğal davranışıdır. Bu da olmasa yaşamın rengi/tadı olmaz.

Bazı sapık ruhlu erkekler için çocuk dayanılmaz bir cinsel obje olabilir; temas, yakınlık ve görüntü de varsa burada ahlak ve insanlık iflas eder. Özellikle de kız çocuklarıyla sapıklar asla yan yana gelmemelidir.

Yasaklanan, ulaşılması zor olan güzellikler tahrik edicidir. Aslında üzerinde durulması gereken zorla tecavüz, çocuklara tecavüz ve tecavüz sonrası öldürmedir. Tecavüzde tahrik önemlidir. Kadın/erkek tahrikini kapalı yerlerde eşine/sevgilisine yapmalı başka türlü yaparsa da tecavüze rıza göstermelidir. Ben şeyimi açayım ama sen bakma denemez.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..