Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '11

 
Kategori
Dünya
 

Teksaslılar İdrar içiyor

Teksaslılar İdrar içiyor
 

Açtıkları her petrol kuyusu kadar ağaçta dikselerdi bugün kuraklıktan çişlerini içmezlerdi...


Teksas Böbrekleri En Çevreci Böbrekler Oldu;

1492 li yıllarda Beyazlar Amerika'ya geldiklerinde yemyeşil ve %70'i sık ve güzel ormanlarla kaplı bir Amerika vardı, ovalarında her türlü bitki ve yaban hayvanları vardı. Yeryüzünün en harika ırkı ve doğayla uyumlu Kızılderilileri (İnka ve Aztekleri) vardı. 

Kuzey Amerika'da da Beyazlar geldiğinde Kızılderililer "hoşgeldiniz" dediler, "bu ülke sizede yeter bize de" diye düşündüler. Fakat beyazlar kızılderililer gibi göçebe ve avcılıkla yaşayan değil yerleşik ve çiftçi toplumun çocuklarıydılar. Vahşi dedikleri hatta hep beraber ve birbirlerini düşünerek yaşayan bu ırka komünist bile diyerek suçlamalarda bulunmayı ihmal etmediler. Kızılderililerin topraklarını vahşice ellerinden aldılar. 1869-1872 yılları arasında icad edilen seri ateş edebilen yeni tüfeklerle 200 bin bizonu katlettiler, zavallı bizonların suçu ne miydi? Tabiki beyazların topraklarına pardon tarlalarına girmekti tabiki. 

Bizon katliamı sonucu onları avlayarak yaşayan ve asla avlanırken onların köklerini kurutmayan kızılderililerin köklerini kuruttu. Bazı kaynaklar tüm Amerika kıtasında 45 milyon kızılderilinin dolaylı yoldan soykırıma uğratıldığını belirtir (Ermeni Soykırım tasarısını oylayan şu ülkenin komik durumuna bir bakın). 

Bu kıtada (Kuzey Amerikada) yerleşik insanlar içinde en ırkçı en yobaz en faşistler Teksas başta olmak üzere güneye yerleşti. Bunlar sofaya dua etmeden oturmayan ve Kızılderili, Yahudi, Müslüman, Siyahların düşmanlarıydılar. Bunlar tarlarına yağmur yağsın diye her pazar Kiliseye giden mısır ve pamuk ürettiği için Allahın yağmuruna muhtaç oldukları için zoraki dindarlardı. Abraham Lincoln'e karşı köleliği savunmak için savaş bile başlattılar. O günden beri buraların halkları hep kuzeye düşmandır, özellikle Kuzey Doğu (New York-Boston-Chicago-Denver vb) bölgesine daha çok düşmandırlar. Çünkü bu bölge teknoloji, akıl, demokrasi, insan hakları ve eğitim üretir ve bunun mirasını üzerinde taşır. 

ABD silah fabrikalarının çok önemli olanları Teksastadır, milyonlarca Iraklı ve Afgan'a, Somaliliye, daha öncesinde Vietnam'a atılan bombalar ve onları taşıyan savaş uçakları burada üretilir, binlerce milyonlarca can almıştır Teksas. Teksasın ellerinde kan vardır, onlara yağmur değil akıttıkları masumların kanı yağsa sele kapılırlar... 

Şimdi kuraklık içindeler, tek damla yağmur yağmıyor, Afrika'yı Asya'yı bombalarıyla kavuran Teksas şimdi güneşle kavruluyor. Ama onların Müslümanların Ramazan vitre ve zekatlarına şimdilik ihtiyaçları yok. 

Neden mi? 

Çünkü kendi çişlerini içiyorlar. Afiyet olsun. Nasanın arıtma cihazlarını kullanıyorlarmış ve çişlerini arıtıp içiyorlarmış. 

Yakında kuraklık iyice artınca dışkılarınıda arıtıp yeni fastfood Shitburgerlerini yemeye başlarlarsa hiç şaşmayacağım. 

Teksas, senin üzerinde Kızılderililerin Laneti var, Napalmle yanan Vietnamlı köylü çocuklarının laneti var, Kimyasal silah arama bahanesiyle yerle bir ettiğin Iraklı tecavüze uğramışların ve camileri bombalanmış insanların laneti var, Somalili ve asla bu kuraklığı hak etmeyen açlıkla ve susuzlukla savaşan bebelerin ve köleleştirdiğin Afrika'nın laneti var, kuruekmeği kemiren asla senden fayda görmeyen önce Mücahit dediğin eğittiğin sonrada terörist dediğin afganlıların yetimlerinin laneti var. 

Şayet teksaslılar yola gelmez ve düzelmezlerse, silah yerine ağaç, mermi yerine çiçek, bomba yerine orman oluşturmaya para harcamazlarsa Yüce Yaratıcının Rahman sıfatı( Bu dünyada herkese rahmetiyle rızk veren, düzelir diye mühlet veren su ve hayat veren) bundan sonra Kahhar(Kahreden) ve Seriül Hisab'a (Hesabı seri gören)'e dönecek. Aklını başına al Teksas. Bırak bomba ve silah üretmeyi, ağaç dik başka gelir kaynakları üret. 

Yoksa daha çoook çiş içersiniz. 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..