Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Terim hakem mi?

Süper Final'in yağmur sebebiyle ertelenen açılış maçı 2. maç olunca gazı kaçmış gazoz gibiydi. İki takımda futbol olarak sahaya hiç bir güzellik ortaya koyamadı. Özellikle Tayfur Havutçu'nun Metris'te geçirdiği zamanlarda sadece pişpirik oynayarak zamanını geçirmiş olmalı ki ahı gitmiş vahı kalmış Holosko ile maça başlaması ve 70 dakika sabretmesi  bunun göstergesiydi. Fernandes kendinden çok şeyler bekleyen taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Q7 ise yine bildiğimiz vurdumduymazlığı ile oynayınca Beşiktaş'ın oyunda üstünlüğü eline geçirdiği dakikalarda Aydını kaçırarak 2. golün hazırlayıcısı oldu. Fatih Terim maça damgasını hem Aydın'ı alarak hem de yan hakem Baki Tuncay'a yardım ederek vurdu.

Galatasarayda Elmander bugün çok etkisizdi. Engin ve Selçuk bal yapmaz arı gibi oynadılar. Aslında Terim bugün sahaya  sadece 3 puanı almak için çıkmış. Futbol olarak Beşiktaştan üstün gibi görünselerde ofsayttan bir golle öne geçip üstüne yatmaya çalıştılar ve hakem Hüseyin Göçek'in de inanılmaz  desteğiyle ve hırsıyla bunu da başardılar. Eğer bu Hüseyin Göçek hakemse ben de Messiyim. Bir hakem bu kadar kötü maç yönetebilir. MHK eğer bu Hüseyin Göçek'e Süper Finalde bir daha maç verirse pirincin taşını ayıklayamaz.  Evet ilk golde hata yan hakemindi ama aynı yan hakemin verdiği doğru taç kararına bile uymayarak Fatih Terim'in kararına uyması bile Hüseyin Göçek'in ne kadar taraflı olduğunun göstergesidir. Baki Tuncay Akkın Melo'nun ofsaytını kaçırırken 2. yarıda aynı şekilde bir Beşiktaş atağında ofsaytı kaçırmadı. Muslera'nın dışardan çevirdiği topu görmezden geldi. 

Bu maçın en doğru adamı ise diğer yan hakem Orkun Aktaştır. Baki maçın içine ederken o derslik ofsaytlar yakalayarak meslektaşlarına objektif olma dersi verdi. Hüseyin Göçek maçın son anlarında çıkardığı anlamsız sarı kartlarla Süper Final de değil 1. Ligde bile maç yönetemez. Baki Tuncay ile ikisinin bir daha Süper Finalde maç yönetmesine müsade edilmemelidir.   

Maçın sonlarında Beşiktaş taraftarlarının yaptıkları bu kötü hakeme rağmen kabul edilebilir bir şey değildir. Herhalde artık Beşiktaş taraftarı için Süper Final bitecek çünkü en az 2 maç ceza gelecektir.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..