Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '16

 
Kategori
Güncel
 

Terör'e inat, bugün daha fazla Hükümetimizin arkasındayız!

Terör'e inat, bugün daha fazla Hükümetimizin arkasındayız!
 

internetten alınmıştır


İpi dışarda terör ne istiyor?.. Bu beyni alınmış canlı bombaları patlatarak ne kazanmak istiyor?.  .Masum insanları öldürerek nereye varmak istiyor?

Bu sorulara verilecek bir tek cevap vardır: Terör, halkı yıldırmak, Hükumetimizi yıpratmak ve sonuçta bizi diz çöktürmek istiyor.

Daha önce yazdığım gibi, gün bu alçak ve zavallı saldırıları bir İngiliz gibi karşılama günüdür. İngilizler'i dünya üzerinde hakim milletlerden biri yapan o teröre pabuç bırakmama halet-i ruhiyesi...

Sultanahmet'te patlayan bombadan sonra yaralanan İngiliz turistin, televizyon ekranlarından söylediklerini tekrar edeceğim: "Terör bizi korkutmaz, en kısa sürede İstanbula tekrar geleceğim!"

Buradan konunun başka bir boyutana parantez açalım; bugün İstiklal Caddesi'nde patlayan canlı bombadan ölenlerin arasında yabancılar da var... Demek ki, globalleşen dünyada, her yerde her milletten insan ölebiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediği gibi, terörle iş tutan mayın tarlasında dans eden gibidir, mutlaka birini patlatır.

Bugün, bu aşağılık terörü bize karşı kullananlar yakın bir gelecekte bu yılanın kendilerine musallat olduğunu görecekler.

Başta söylediğim noktaya dönersek; terör halkı yıldırarak oy verip seçtiği iktidardan vazgeçmesini istiyor. Yani, korku'nun haysiyetimize egemen olması isteniyor.

Tam da terörbaşlarından Cemil Bayık'ın söylediği gibi... Beyni alınmış vücudları orda burda patlatarak milyonlarca insanın iradesine ipotek koymak, seçilmiş iktidarları düşürmek istiyorlar.

Elbette, Cemil Bayık sahibinin sesi olarak bunu söylüyor; yoksa ömrünü dağda geçirmiş bir eşkiyanın dünyaya hükümdar olması mümkün mü?

Onun için diyorum ki, Teröre ve özellikle sahiplerine inat bugün dünkünden daha fazla Hükumetimizin arkasındayız...

Mevcut iktidarın siyasi görüşünden olmayanlar da bunu böyle ifade etmeli...Eksiklik varsa söyle, yanlışlık varsa uyar ama mutlaka Hükumetinin arkasında dur.

Eğer, bu ülkede Hükumet değişecekse bu terörün ve onun efendilerinin baskısıyla olmayacaktır; olmamalıdır... Bu yol bir kere açılırsa sonuçta tüm bir ülke teröre teslim olmuş demektir.

Konuya bu açıdan göremeyenler boşuna yurtseverlik edebiyatı yapmasın...Yurdunu seven bugün mutlaka, halk iradesiyle gelmiş Hükumetin arkasında durmalıdır...

Halkın iradesine rağmen yeni arayışlara girenler sonunda kendi boyunduruklarını da teröre teslim ederler... Bu Hükumeti deviren terör senin Hükumetini niye devirmesin??

Bu millet çoğunlu bu hataya düşmez... Ama iradesini çoğu zaman bir yere kiralayan bir takım "aydın" grubu bu defa da terörle ittifak haline girmiş durumda.

Terör, bu İktidarı yıpratsın, Hükumet düşsün ve bunlarda eski seçkin konumlarına gelsin istiyorlar!

Dikkat edin; bu ülkenin hainleri daima "aydınlarından" çıkmıştır... Allaha şükür ki, Kelaynak kuşları gibi hem "kel", hem fodul, hem "aylak" olan bu güruhun aynı zamanda soyları da tükenmek üzeredir.

Bir kere daha söylersek; bizi devletimizden soğutmaya çalışan teröre inat bugün daha fazla devletimizin, hükumetimizin arkasındayız!

Allah yar ve yardımcımız olsun!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..