Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '10

 
Kategori
Futbol
 

Tesadüf…

Tesadüf…
 

İşler iyi gitmeyince Yahudi tüccar eski veresiye defterlerini açarmış. Şimdi Galatasaray’da işler iyi gitmiyor ya, nerede eski bir defter var, onlar açılıyor. Oysa birliğe beraberliğe, sükûnete en çok şimdi ihtiyaç var.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 2006 yılında katıldığı bir panelde, kazanılan UEFA kupası ilgili olarak “Tesadüf” demesi, Sarı-Kırmızılı camiada tepkiyle karşılanmış, Yıldırım’ın kıskançlık yaptığı söylenmiş yer yerinden oynamıştı.

Kupa gerçekten tesadüfmüydü, tesadüfse ne kadarı tesadüftü yoruma açık bir konudur. Zira oynanan bir oyundur. Her oyunda da bir tesadüf payı vardır. Ancak bu tespiti yapan bir tek Aziz yıldırım değildir. “2007 yılının aralık ayında NTV’de katıldığı bir programda da “Mali işleri, parasal konuları düzeltmedikten sonra bazen başarılar elde edebiliriz; ama bunlar çoğunlukla tesadüf olabilir” diyen ise Sayın Adnan Polat’dan Başkası değildir.

Geçtiğimiz gün bir sponsorluk anlaşması sırasında Sayın Polat’ın “Biz idari, ekonomik büyümemizi sağladığımız takdirde sportif başarılarımız tesadüfen değil, süreklilik kazanacaktır” ifadelerini kullanması, UEFA Kupası’nı kast ettiği şeklinde yorumlandı. Kendisine sorarsanız hayır o anlamda söylemedim diyebilir. Ama şu bir gerçek ki, Sayın Polat bile o muhteşem başarının bir tesadüf olduğu fikrini bilinç altında yaşatıyor.

Bu kişi, bir rakip takım taraftarı olsa anlayışla karşılamak mümkün. Ancak Galatasaray kulübü başkanı böyle düşünüyorsa, günümüzde Galatasaray’ın geldiği nokta daha anlaşılır oluyor.

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..