Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '08

 
Kategori
Spor
 

Teşekkürler Fenerbahçe!

Teşekkürler Fenerbahçe!
 

Resim: Milliyet fotogaleri.


Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe İngiltere'de, İngiliz Chelsea ile karşı karşıya geldi. Türkiye'de ki 2-1'lik maçın rövanşı olan maçın galibi 2-0'lık skorla Chelsea oldu. Yarı finale çıkan Chelsea yine bir İngiliz ile Liverpool'la karşılaşacak.

Fenerbahçe dün akşam elendi elenmesine ama hem Türk futboluna hem de Türkiye'ye çok şey kazandırdı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamak için çok zorlu maçlar oynadı ve güçlü rakipleri eledi. Bu maçta da Chelsea'ye adeta ecel terleri döktürdü. Son dakikaya kadar yarı finale oynadı. Bileğinin hakkıyla çeyrek finale yükselen Fenerbahçe taraflı tarafsız herkesi mutlu etti. Hani Fenerliler'in söyledikleri bir söz var; "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak." diye, işte dün akşam bütün Türkiye Fenerbahçeli'ydi.
Chelsea'nin kazanmasını isteyenler elbette ki vardı fakat istinalar kaideyi bozmadı.

Galatasaray'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oyanayan ikinci takım unvanını kazanan Fenerbahçe hepimizin gönlünde taht kurdu. Özellikle, aynı zamanda milli kalecimiz olan kaleci Volkan sadece Türkiye'yi değil birçok dünya futbolseverini kendine hayran bıraktı. Sadece Volkan değil, bütün Fenerbahçeli oyuncular azmin zaferini bizlere gösterdiler. İstendiği zaman zaferlerin nasıl kazanıldığını tüm dünyaya anlattılar. Belki dün yenildiler, elendiler fakat tüm Fenerbahçeliler'e ve Türkler'e, gururla anlatılabilecek bir anı bıraktılar. Türk ve dünya futbol tarihine isimlerini altın harflere yazdırdılar.

Bu konudaki tek temennim; gelecek yıl o seviyede yani Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde iki tane Türk takımı görmek, eğer yapabilirsek daha da yukarılara çıkmak. Diliyorum ki bu yıl gelecek yılın provası olmuş olsun.

Bize bu mutlulukları ve zaferleri yaşatan Fenerbahçe'ye gönülden teşekkür ediyoruz. Başta Euro 2008'de mücadele edecek olan Milli Takım'ımız olmak üzere bütün Türk takımlarına Avrupa'da başarılar diliyoruz. Onlardan yeni zaferler bekliyoruz.

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..