Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Tevez'i Al Başkan

Tevez'i Al Başkan
 

Carlos TEVEZ


Malum transfer dönemindeyiz. Haliyle medyamızca hergün birçok oyuncu transfer ediliyor. Yazılıp çiziliyor. Ama bu haberlere futbolcu imzayı atmadan inanmamak gerekiyor. Birkaç takım haricinde transfer politikası olan takım yok gibi. Bizde uygulanan sistem dünyanın hiçbir ülkesinde uygulanmıyor. Birini alamadın geç diğerine. Oysa Avrupa'da birçok takım daha sezon ortasında transfer edecekleri futbolcuları belirliyorlar. Transfer etmeden önce uzun uzun araştırıp takip ediyorlar.
Bizde ise transfer dönemi geliyor. Başlıyor yöneticiler koşuşturmaya.
Beşitaş'ın transfer politikasını masaya yatıralım. Bobo iki yıldır satılık. Ama bir türlü satılamıyor. 23-24 yaşındaki bir forveti 6- 7 milyona niye satarlar hala anlamış değilim. Onu satıp futbol hayatının son demlerini yaşayan Saha, Mutu, Gudjonsen'i almak ne akla hizmettir. Mehmet Topuz'u , Nihat'ı almaya çalışmak niyedir anlayamıyorum.

Beşiktaş öncelikle Zapo, Delgado ve Cisse ile yolları derhal ayırmalıdır. Onların yerine dünyaca ünlü bir stoper. Oyunu okuyabilen, topu oyuna sokabilen, savunmayı toparlayabilen bir stoper almalıdır. Bir sol bek alınmalı. Çünkü Üzülmez ile şampiyonlar ligi çok zor. Fink ile Ernst ön libero da iş yapar. Bunların önüne ise çok yönlü bir oyuncu alınmalıdır. Bana göre en ideali Carlos TEVEZ!
Tevez, sol açık, sağ açık , forvet arkası ve forvet mevkiinde görev yapar. Diyeceksiniz ki maliyeti. Mehmet Topuz'a 11 milyon euro verene kadar Tevez'e 21 ver. Forma satışından çıkarırsın o parayı. Sportif başarı da cabası. Dediğm gibi bir stoper bir kaliteli sol bek ve Tevez alınırsa Beşiktaş'ı kimse tutamaz. Batuhan da mutlaka kadroda tutulmalı bu sene. Bu yıl onun yılı olabilir.

Sayın başkan büyük düşün!!! Kır zincirlerini. Başarı büyük düşünen ve büyük işlere imza atanlarındır. Bırak Nihat'ı, Topuz'u. TEVEZ'i al. Al ki Beşiktaş tutulmasın.
Tevez enerjisi ile bu takımı uçurur. Kiralık , bonservisi ile farketmez. Kaliteli üç transferle Beşiktaş devler liginde yarı finali zorlar.

 
Toplam blog
: 13
: 1469
Kayıt tarihi
: 27.04.09
 
 

14 ocak 1977 samsun Bafra doğumluyum. Bafra kolay lisesi'nden 1994 yılında mezun oldum. 19 Mayıs üni..