Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '13

 
Kategori
Blog
 

Tık tıkçı Mali'den, Milliyet Blog için tıklama tüyoları!

Tık tıkçı Mali'den, Milliyet Blog için tıklama tüyoları!
 

satılık tıklar üstüne..


YIPRANMA!!!

Yıpratıcı işlerde çalışanların yaptıkları ağır ve tehlikeli işten dolayı fiilî hizmet yıllarına eklenen süre, fiilî hizmet zammı.

Yıpranmanın sözlük anlamı bu imiş, ama tanımda bir sakatlık olsa gerek ki;  Yüce Milletimin Yüce Milletvekilleri de bu şartlara kendilerini balıklama sokmuşlar. Her halde yine biz gece yarısı derin uykularda uyurken onlar yemeden içmeden, sessiz sedasız, bizleri uyandırmadan ve ne hikmettir ki kavgasız, gürültüsüz bir birlerini yumruklamadan, ağır hakaretler etmeden tereyağından kıl çeker gibi geçirmişler!...

Oturdukları koltuktan ellerini havaya doğru 90 derecelik açı ile kaldırıp indirmekten öteye yıpranma belirtisi olmayan bu seçkin ve elit kesim, bu indir kaldır işini yaparken aşırı yıprandıkları için kendilerini de bu skalanın içine koymakta pek bir beis görmemişler.Oturmuş bizde halk olarak ağıtlar yakıyoruz. Kediye ciğer emanet etmişsin, vay ciğerim vay ciğerim…

4 yıl çalışıp bunu bide sayı saymayı bilmeyen çocuklara yedirir gibi 5 olarak giydiren ve ömür boyu imtiyazlı erken emeklilik statüsüne geçen başka bir makam merci ya da dünya yüzünde başka bir yaşanası yer var mıdır acaba? Amerika’ya Obama olacağına, Türkiye’de Millet vekili ol!

Milyonlarca emekli ne bekliyordu sonuç ne oldu ? Millet Vekili  Emekli aylığına 4 000 TL ( YAZI İLE DÖRT BİN ) Zam geldi. Akıl alır bişey değil ama güzel ülkem asla insanı yanıltmaz. BU kadarı da fazla asla diyemezsin güzel ülkemde, hep bir daha fazlası vardır. Bunu da mı görecektik ? Cümlesi ise çoktan tedavülden kalkmıştır da algılamayla alakalıdır aslında nice gerçekler.

Aslında bu yukarda ki mevzu çok önemli ama son günlerde SATILIK  TIK durumları MB ahalisinde fazlası ile önemsenmeye başlamış. Eski topraklar zamane tık tıklayıcılarını eleştirir olmuş, hatta bazıları En baba tık’çı kim? sorusuna cevap aramaya koyulup, işi tanrı ve tanrıçalığa kadar vardırmaya bile başlamış. Tıkın Kadar Konuş’  a varacak durumlara doğru yol aldığımız şu günlerde, araba kullanan bayan sürücülerin göze batması gibi tezat seçenekler çok revaçta gibi görünüyor. Ne yazdığının çok bir önemi yok, önemli olan nasıl sunduğun, tık’çıyı nasıl cezbettiğin  önemli. Kimi seksüalitesiyle, kimi derin bilgisi ile, kimi dost canlısı sevecenliği ile kimi kendisine oluşturduğu sanal nefret kabuğu ile ortalıkta dolaşan serseri tıkları kendi hanesine çekmenin derdinde. Hele şu erkeklerin boyun kırarak poz verdiği fotolar yok mu tam tıklık, insanın tıka basa tıklara boğası geliyor. Tık için bu kadar gerdan kıvırmaya gerek yok bence. Satılık kalemlerin olduğu bir platform da, satılık tıkların olması kadar doğal hiçbir şey olamaz. Ha kimisi de kokulu bloglar oluşturur burnun sağlamsa tıklamak serbest.

Bu kadar ulvi işlerin olduğu yerde neden mi konu başlığımız bu kadar pespaye ve ucuz? Ona da siz karar verin artık. Çünkü Malı götüren Mali’nin kendisi 35 yaşında iken şu anki sevgilisinin genç olduğunu bilmemiz, bizim için her şeyden ama her şeyden çok daha önemli!

Di mi?...

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..