Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Lise mezunuyum. 1977 istanbul doğumluyum. Restaurant işletiyorum. Motorsporları ve şiir ilgi alanlarım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Komik

Erkekler yaptıkları esprileri anlayan ve onlara gülebilen kadınları severler. Ama hiç komik bir sevgilim olmadığı için komik bir kadını sevip sevmeyeceğimi pek çıkartamıyorum. Hiç komik kadın tanımamam ın kadınların komik olmak istememesiyle bir alakası olabilirmi acaba? Belki de hep bir adım önde olduklarından eğlendirmeyi değilde eğlendirilmeyi seviyorlardır..... :)

04 Aralık 2008 17:02
Eksik Puzzle

puzzle yapmanin en zor yani nedir...Ben puzzle yapmaya basladigim zaman bir kac parcayi deneyip yerine oturtamazsam vaz gecer birakirim.Yazinizi okuduktan sonra dostluk kurmak konusunda da ayni hatayi yaptigimi anladim.Siki bir dostluk kurabilmek icin sabirli olmali ve basladigimiz isi yarim birakmamaliyiz.Dostumuzun gercek sicakligini ancak puzzle i bitirdigimizde hissedebiliriz.Birde hep puzzle lara koselerden baslanir ya kolay yapilsin diye...Keske dostluklara baslamak icin de boyle bir ipucu olsa ne kadar guzel olr degilmi.....Saygilarimla

10 Mayıs 2007 21:05
Özgürlükten uzak uçurtma

Aslinda sadece lider olmak isteyen insanlar vardir.Diger asamalarin tumu liderlige oynayabilmek icin birer aractir.Ama bunu hep bastirir oyunu kuralina gore oynariz.bence en dogrusu sifirdan baslamak ve sindirerek liderlige gelmektir.Eger boyle olrsa koltukta saglam olur.ipleri isi bilen birinin eline vermeden ucurtmayi ucurmayi ogrenemeyiz.

29 Nisan 2007 00:40
 
Toplam blog
: 2
: 932
Kayıt tarihi
: 18.11.08