Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Trabzonspor'u Gören Var mı?

Trabzonspor'u Gören Var mı?
 

Trabzonspor


Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında oynadığımız Beşiktaş maçında yedek kadro ile çıkmamız Spor Toto liginde Fenerbahçe’ye önemli futbolcuları ile avlayacağı bizleri biraz olsun mutlu etmişti. Kupada ikinci yarıda oynadığımız güzel futbol Fenerbahçe’ ye mesaj niteliğindeydi. Beşiktaş karşısında kaybetmemiz, Fenerbahçe karşısında mağlubiyet alacağımız anlamına gelmiyordu. 

Pazar günü maç saatinde ekranların başına geçerek takımımızı desteklemek için koltuklarımıza serilmiştik. Daha ilk dakikalarda beklenen Trabzonspor değil, hırslı Fenerbahçe görmüştük. 5 dakika da yediğimiz iki golden sonra takımın şoka girmesiyle beraber bizlerde neye uğradığımızı şaşırmıştık. Özellikle son üç maça bakarak yediğimiz gollerde savunma oyuncumuz Giray'ın emeği olması bizleri asabi hale getirmişti. 

Beklenen Trabzonspor ikinci yarıda olacak dediğimiz zaman, geçen dakikalara karşı yanıldığımızı gösteriyordu. Etkili oyuncularımızdan Serkan hiç koşmuyordu, Jaja vuruşlarında pas noktasında hiç yoktu, Burak ilk yarıda sahada yoktu, Engin Baytarın kaçırdığı son vuruşlar çileden çıkartılacak niteliğindeydi. 

Geçen yıl lig şampiyonluktan, Türkiye kupasından ve ligin ikinci haftasında yendiğimiz Fenerbahçe, intikamını şampiyonluk yolunda önemli 3 puan alarak bizden intikamını almış oldu. Maç izlerken dikkat ettiğim bir nokta var ki eleştirilerde hep oyuncuya kabahat bulunuyor, doğrudur oyuncu belki oynayamıyor ama şunu itiraf etmemiz gerekir ki Fenerbahçe bu maçta takım oyunu oynayarak bize top oynattırmadılar. Bizimkilerin de becerisi bu maçta etkili olamayınca takım olarak düşüş göstererek yenilgiden kendimiz kurtaramadık. 

Kaybımız 3 puan hala zirvedeyiz, özlediğimiz lig şampiyonluğa hala daha yakınız. Biraz sabretmek gerekir. Trabzonspor’un bu mağlubiyeti Şenol Hoca gibi otoriter birine ders olacaktır ve bunu da takım oyuncularına da benimsetecektir. 

Haftaya kendi sahamızda oynayacağımız Antalyaspor ile tekrar başlangıç yaparak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için ellerinden geleceğini yapacaklarına inanıyorum. Ayrıca şampiyonluk takım halinde geleceğini de unutmamak gerekir. İlk dönemde ki gibi takım ruhu ile 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor olarak görmek istiyoruz. 

 

 

 
Toplam blog
: 45
: 551
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

1988 yılında Çaykara doğumluyum. Bulancak ta ikamet etmekteyim. Yazı yazmayı hobi olarak yapmakta..