Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '07

     
    Kategori
    Futbol
     

    Transfer bombaları sezon sonunda patlayacak!

    Transfer bombaları sezon sonunda patlayacak!
     

    Süper Ligimizde, süper transferler ile, süper bir sezon başlıyor. Genel anlamda lig içerisindeki 18 takımında kadrolarına kattıkları önemli yabancı transferler var. Bomba isimler arka arkaya Türkiye'mize adeta akın ediyor. Bu tür büyük transferlerin sonuçlanıp imzaların attırılması kulüp yöneticilerin artık sadece laf'ta değil iş'te de becerikli olduklarını gösteriyor.

    Bu transferlerin her kulüp' e maddi açıdan olumlu katkıları tabi ki yatsınamaz. İşler yolunda gittiği sürece.!

    Türkiye' mizde futbolu yönetenlerin, önlerinde yüzlerce avrupa veya başka bir toplulukta yaşanan örnekler olduğu halde halen sürdürmekte oldukları bariz, basit ve basiretsiz açıklamaları, yapılan onca süper tarnsferin bir anda amacı dışında olumsuz bir vakaya dönüşmesi an meselesidir.

    Bazı süper yöneticilerin ligin başlamasına sayılı günler kala yaptıkları basiretsiz, ahlaktan uzak, saçma sapan , ipe sapa gelmez , garip açıklamalarını okudukça veya kendi ağızlarından duydukça aklım gider gibi oluyor. Hatta son zamanlarda bu tür açıklamaları algılamam esnasında uyuştuğumu hissediyorum.

    Sezon başlamadan konuşulanlar, ortasına gelindiğinde konuşulacakların habercisi gibi. Meydanlarda magalda kül bırakmayan siyasetçilerimizin hiç biri ülkemizin kanayan yarası futbol adalet sistemi hakkında bir tek kelime etmiyorlar. Akıllarına bile gelmiyor. Vahim olan sadece siyasetçilerin değil " medya" mızın da bu konu hakkında siyatçilere bir çift sözü yok!!!

    "Ananı da al git" diyen zihniyet, saygın bir teknik direktör hakkında " Annem yaşında " diyen yönetici, toplum içinde A milli takım direktörüne selam vermeyen yönetici, taraftarına çapulcu diyen yönetici ve son olarak Türk sporuna katkılarından dolayı Spor Medyası. hepsini bir araya getirdiğinzinde BOMBA'yı yapmış oluyorsunuz. Pimi'de müthiş işlere imza atan federasyon yeri geldiğinde çekiyor. Lig TV'den canlı yayınla savaş manzaraları.

    Bu ülkede yaşayan spor adamları, ülke vatandaşlarının zeki, çevik ve ahlaklı olduklarını anladıkları gün Türk futbolu dünya üzerindeki saygın yerini alacaktır.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 462
    Kayıt tarihi
    : 17.07.07
     
     

    1970 İzmir doğumluyum. Meslek lisesi elektronik mezunuyum. Bilişim sektörüne 1987'de katıldım ve hiç..