Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Troll Nevruz Esra Erol'a geri döndü!

Troll Nevruz Esra Erol'a geri döndü!
 

Öncelikle özür dilemek istiyorum. Bu konu ile ilgili olarak son yazımı yazdığımı söylemiş ve darısı yeni Nevruz'lara demiştim. Bu konuda yanılmışım, son yazı değilmiş çünkü. O yüzden yeniden aynı yere geldiğimizi görerek kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünerek, konuya özür ile girmek istedim.

Bildiğiniz üzere lanet olası evlilik programlarının arasında sen beni sabote ettin, beni seni ünlü ettim şekilde rekabet ve suçlama yarışı devam ediyor. Bunun dışında birçok programın kendine ait tipler çıkardığını biliyoruz. Bu tiplerin en ünlülerinden bir tanesi ise ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında görülen Nevruz isimli abla idi.

Bu abla saçma sapan hareketleri, kinayeli ve farklı bir kafadan olduğunu gösteren ifadeleri, entel abilerin peşinde koşması ve Tarkan'a olan manyaklık derecesindeki hayranlığı ile bilinen bu abla uzun bir süre programı işgal etmişti.

Gelen herkesi tersleyen ablamıza 30'dan fazla talip gelmiş ve bu durum bir Türkiye klasiği olarak adlandırılmıştı. Bu talip bolluğu içerisinde yüzme durumunda bulunan ablamıza Flash TV'den sunuculuk teklifi geldiği, Esra Erol'a rakip olması istendiğine dair haberlerin çıkması ile Esra Erol Nevruz'u programdan çıkarmış ve bir efsane son bulmuştu.

Bittiğini düşündünüz değil mi?

Hayır bitmemiş vallahi bitmemiş,

Nevruz ablamız geçtiğimiz gün Esra Erol'da programına yeniden konuk oldu. En sonki haline oranla oldukça bakımlı, iyi giyinimli ve hatta makyajlı idi. Yani birilerinin destek verdiği açıktı.

Neden geri döndü, nasıl ortadan kayboldu da sonra geri geldi orası bilinmiyor.

Ama tek bildiğim şu :

Hayatta bu Nevruz'dan çok var. Ve bunlardan kurtulmamız pek de mümkün değil.

Allah hepimize Flash TV rahatlığı versin o zaman ne diyeyim.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..