Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '08

 
Kategori
Siyaset
 

Tüm bunların cevaplarını birileri biliyor mu?

Tüm bunların cevaplarını birileri biliyor mu?
 

Türkiye'yi alternatifsizlik mi baskıcı yönetime kaydırıyor? Dünyanın bütün demokrasilerinde artan yoksulluk, iş başındaki iktidarın mezarını kazar. Halkın sadaka bağımlılığı ki ''ALLAH beterinden korusun'' iş başındaki hükümetin seçim başarısını garanti ediyor adeta.

Taşıma suyla değirmen döner mi döndürmeye şalışıyorlar! Yani günü kutarma modundalar şimdilik, nasılsa seçim sonrası yapılacak olan zamlarla bunu hakın sırtına vuracaklar..

Kömür torbası, gıda torbası dağıtılarak doğru bir işmi yapılıyor. Yeni kurulacak olan ((alo yoksul)) hattı bir telefonla devlet babaya ulaşmayı sağlayacak insanlara, ne kadar daha sadaka karşılığında bu insanlar oylarını satacaklar ve bunun utancını kimler yaşayacak?

İşsizlik kentlerde 0/0 22 dir umutsuz, çaresiz ve çözümsüzlük bu insanları adeta güdülen toplum yapmıştır.. Aş yerine iş istemesini unutturdular bu insanlara nasılsa birileri bizi düşünüyor hatta onun adına kaç çocuk yapacağını düşünen bile var dahası oyumuda sattım gel keyfim gel mantığı artık yeni moda deyim bu oldu..
Biz önceleri soran araştıran nereden buldun diyen bir toplumduk. Şimdilerde ise nasıl bulabilirim derdine düşüldü ve adeta uyuşturulduk...

Devletin bürokratları villa, rezidans ve daire sahibi oluyor milyon dolarlar vererek işte bir kaç örnek belki uyanmamızı sağlar!

İstanbul ((Yeşil vadi sitesinde)) devletin üst düzey ((MEMUR))larının aldıkları!!

(1)-Emniyet genel müdürü Celalettin Cerrah 572 bin dolara daire...

(2)-Vali Muammer Güler 'in oğlu 519 milyon dolara daire..

(3)-Başsavcı Aykut Cengiz Engin 360 bin dolara rezidans..

(4)-Abdulkadir Aksu'nun oğlu 873 bin dolara villa..

Devletin verdiği maaşlarla bu yatırımlar yapılabiliyorsa bizler neden yapamadık? Yok fabrikaları vardı da halktan mı gizlendi? Yoksa (KOÇ veya SABANCI)ya mı ortaklar bilmek isterim..

Vergisini veren bir vatandaş olarak bu malları nasıl aldıklarını öğrenmek istiyorum bu benim hakkım olduğu kadar sizlerinde hakkı.. Bu ülkeye 30 yıl hizmet edipte karşılığında sadece çalışmalarından dolayı teşekkür edilen ve emekliye ayrılan binlerce dürüst namuslu insan var ve hala kirada oturan..

Saygı ve sevgiyle

(güneş gazetesi manşeti)

 
Toplam blog
: 15
: 1261
Kayıt tarihi
: 06.07.08
 
 

Karadenizliyim Bilginin efendisi olmak için çok okuyup araştırırım. Uçurtmaların rüzgar gücü ile ..