Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1981 yılından beri Almanya'nın Frankfurt şehrinde yaşıyorum. Matematik ve astronomi eğitimi aldım. Mesleğim yazılım mühendisliği. İlgi alanlarımın başında toplum ve politika geliyor. Bunun dışında tarih ve ekonomi ile ilgileniyorum. Bireyin özgürlüğü, insan ve hayvan hakları, çevrenin korunması önem verdiğim değerler. ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
E biraz STOKHOLM...

Bir kez düğün davetlisi olarak , iki kez iş gezisi tadında İsveç'e gittim. Senin gibi yaşadıklarımı paylaşmayı, birilerine "bak neler gördüm" demeyi çok arzuladım. Olmadı, içimde ukte, sendrom olarak kaldı. Kuzey Kutbu'na yakın yerlere gittim, kimseye kuzey ışıklarının dansını anlatamadım. Komandate'nin adasına gittim, yazacak yer bulamadım. Ne güzel yazmışsın.. Özendim.

02 Ağustos 2011 23:43
Milliyet Blog Nereye Koşuyor?

Sivri kafamın kırılmadığı yer kalmadı. Yeni geldim buraya. Blog'a kim gelmiş, kim gitmiş? Hiç umurumda değil. Sizin tasanızı da anlamadım. Ne istiyorsunuz? Blog cemaati falan mı? Sırf aynı ortamda yazıyoruz diye kendimden başkasının derdine küfe mi olayım? Sevimli bir insansınız. Bir de "dahi" anlamına gelen "de" leri ayrı yazın lütfen.

02 Ağustos 2011 23:29
Şike operasyonu mu yoksa siyasi operasyon mu?

Baykal, skandal kaseti ardından "bu komplodur" der, hükümeti sorumlu tutar. MHP kasetleri için Bahçeli hükümeti suçlar, "Başbakan sorumluları ortaya çıkarsın" der. Meclis'i boykot eden Kılıçdaroğlu, bütün yetkinin hükümet elinde olduğunu iddia eder, Ergenekon çetesine Meclis kapısını açmasını ister... Bakıyoruz, şike rezaleti ardından da kimi futbol "uzmanları" ortaya çıkıp suçu hükümete fatura ediyorlar. Sormak lazım, bu hükümet karanlık işlerin ayıbına incir yaprağı olmak için mi kuruldu? Oysa biliniyor ki, bu şike soruşturması mafya çetelerine karşı sürdürülen teknik takibin yan ürünü olarak ortaya çıktı. Yargı, geçmişin aksine ilk kez resmi ve sivil çetelerle mücadele edebilme iradesine kavuştu. Taraftarlık aşkıyla öküz altında buzağı aramak yerine, toplumun bağrına yılan gibi çöreklenmiş çetelerden arınmış temiz bir toplumun taraftarı olalım.

14 Temmuz 2011 16:41
 
Toplam blog
: 5
: 623
Kayıt tarihi
: 13.07.11