Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Türk erkeğinin çıtır merakı

Türk erkeğinin çıtır merakı
 

Neden acaba? Erkekler kendilerini çıtır sevmek zorunda hissediyorlar, anlamış değilim. Bu hayatın karmaşasında, geçim koşullarının zorluğunda fırsatını bulup çıtır sevmek ihtiyaçları doğuyor. Bizim çıtır geçinen kadınlarımız da buna izin veriyorlar. Erkeklerin egosunu tatmin ediyorlar. Anlamış değilim; neden? 

Gururumuzu, Onurumuzu erkeklerin ayaklarının altına serelim. Elimize ne geçer, sadece hemcinslerimize yaptığımız kötülük ve adımızın kirlenmesiyle kalırız. Biz kadın olarak birbirimize bu kötülüğü yapıyorsak, erkeklerin neler yapabileceğini düşünemiyorum. Sanırım erkekler hayat şartlarının zorluğundan bunalıp, yaşamlarını renklendirmek istiyorlar. Bizim çıtırlarımızda seve seve meze oluyor, zamanında bizlerde çıtır olduk ama çıtır sevmek isteyen erkeklere mezelik yapmadık. 

Erkekler birkaç gün taze çıtırıyla gönlünü eğlendirdikten sonra başka çerezlere doğru yol almakta, bizim çıtırlar ada arkadan baka kalmak düşmektedir. Klişeleşmiş bir atasözümüz vardır ya hani; gülü seven dikenine katlanır. Bizim çıtır seven erkeklerde çıtırla işi bittikten sonra, kürkçü dükkanına geri dönüyorlar, tabi dükkandaki tilkinin tüm kızgınlığına ve öfkesine göğüs germek zorunda kalıyor. Böyle bir durumda dükkandaki kuzu bile olsa tilkileşiveriyor. Tilkilerin gazabından ve azabından Allah siz erkekleri korusun. Yapmanız gereken tek şey sokakta çıtırım diye dolaşanlardan uzak durmanız. Bu hem ALLAH’I hem de evdeki tilkiyi memnun eder. Azapsız, gazapsız birde çıtırsız günlere sevgiyle kalın! 

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..