Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye - Ermenistan maçı 2-0 sonuçlandı

Türkiye - Ermenistan maçı 2-0 sonuçlandı
 

Tarihi maç dostluk havasıiçinde geçti, ErmenistanCumhurbaşkanı,TürkiyeCumhurbaşkanını kutladı


Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan yanyana oturarak heyecanla izledikleri Türkiye - Ermenistan maçı dostluk havası içinde sonuçlandı : 2-0, ancak maç sırasında ufak tefek olaylalar çıkmadı değil.Hatta, maçın son saniyelerde Emre'nın yanlış davranışı yüzünden az kaldı maça gölge düşüyordu. Baştan sona kadar Türkiye milli takımının üstünlüğünü gözledik. İşte bu tarihi maçtan birkaç not :

Ermenistan Cumhurbaşkanı maç için Türkiye'ye geldi ; Başta , Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere Türk yetkilileri tarafından sıcak karşılandı. Otele gidip birlikte yemek yediler, maçın başlamasına az kala Stadyuma giderek yerlerini aldılar. Her iki ülkenin milli marşlarından sonra heyecan anı geldi, maç başladı.

Ceyhun, maçın 3.dakikasında sarı kart aldı. Daha sonra aldığı ikinci sarı kart ise kırmızı karta dönüşüp oyundan çıkmasına sebep oldu. İlk gol Türkiye'den. Maçın 16. dakikasında Halil'in attığı golle Türkiye öne geçti. İkinci gol Servet'ten.Bu gol da 28.dakikada gerçekleşt. Yoğun güvenlik tedbiri sayesinde önemli bir olay çıkmadı, ancak, maçın son dakikalarında Emre'nin yanlış davranışı az kaldı maça gölge düşürüyordu.

ŞEMSETTİN MURAT

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..