Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye Kupası Finali

09/05/2010 20:00 Ankaragücü-Fenerbahçe
10/05/2010 20:00 Trabzon Spor-Denizli Spor

Bu maçları niye yazdım hemen açıklayayım.
Mesele Ziraat Türkiye Kupası’nın yayın günü ve saati. Maç Çarşamba günü saat 15:45’te. Şimdi gelelim lige. Yukarıda yazdığım programda Fenerbahçe, kümede kalma ya da Avrupa mücadelesi vermeyen Ankaragücü ile oynayacak. Üstelik aynı saatte oynasınlar dedikleri rakibi Bursa Spor’da bay takım, yani Ankara Spor ile maçı. Trabzon Spor’u konuşmaya hiç gerek yok. Zaten maçını Pazartesiye vermişler, ne Trabzon’un ne de rakibi Denizli’nin hiç bir amacı yok.

İşte böylesine bir haftada koskoca Türkiye Kupası maçı hafta içi güpegündüz oynanacak. Oysa ki bu final yine Şanlıurfa’da fakat Pazar günü oynansa çalışanı çalışmayanı öğrencisi herkes bu maçı gönül rahatlığı ile izleyecekti. Lig maçları da önümüzde ki hafta Çarşamba günü oynanır böylece ortada sorun kalmazdı.

Federasyon, Avrupa’nın birçok ülkesinde bu şekilde yapılan organizasyonu beceremedi. Herkes isyanda. Haklılarda. Bu sene yayın TRT’de, seneye de. Peki ya bu yayın bir özel kanalda olsaydı ne olurdu. Ciddi reyting kayıplarının olacağını düşünürsek, üzücü olurdu.

Federasyon maalesef bunu da eline yüzüne bulaştırdı.

 
Toplam blog
: 4
: 691
Kayıt tarihi
: 29.05.09
 
 

Çok sıkı bir futbol takipçisiyim, özellikle Türkiye'deki tüm ligler hakkında az ya da çok bilgi s..