Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye ligleri ve milli takım

Türkiye ligleri ve milli takım
 

Fenerbahçe şampiyonluğa koşuyor. Bütün Türkiye engellemeye çalışsa da bunu başaramayacaklar. Çalışan her zaman karşılığını alır. Hala bazı insanlar Galatasarayın Bursaya yatacağını konuşuyorlar. Galatasaray niye Bursaspora yatsın onlar küçük bir takım mı? Böyle garip düşünceler nereden çıkıyor anlamıyorum. Bunu hala öğrenemeyen insanlar var. Burada herkes kendini kurtarmaya çalışıyor. Başkasının başarısı değil kendi başarısı önemli.. yani önce can sonra canan.

Umarım bu hafta sonu da yine hakem rezaleti yaşamayız. Bu hakemler neden bu kadar çok hata yapar. İnsan görevini yaparken hata yapar mı? Bu kadar mı kabiliyetsizler. Tabi istisnaların da kaide bozmadığını hatırlatmak gerekir. İyileri elbette var ama yaşın yanında kuru da yanıyor.

Yine bir dünya kupası yine bir hüzün. Ne zaman biz de onların arasında olur hale geleceğiz. İstikrar istiyoruz ve her kupada milli takımımızı alkışlamak istiyoruz. Her ne kadar federasyon milleti milli takıma karşı soğutma faaliyeti gütse de o onların değil bizim milli takımımız biz kendi içimizde tartışırız hatta kavgada ederiz. Ama iş milli takıma gelince değişir. Biz milli duyguları yüksek milletiz bunlar futbolcular için de geçerli, milli takım denince akan sular durulur.

İnşallah şu 2016 turnuvasını alırız da ülkemizin adı daha çok duyulur. Yine federasyon orada yapacağını yaptı bazı büyük illerimiz görmezlikten gelerek ne amaca hizmetse garip bir uygulama yaptı. Ama olsun dedik ya bu ülke bizim, federasyonun değil onlar bugün var yarın yoklar ama biz hep buradayız.

Ben koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Ama benim için Fenerbahçe kadar Türk sporunun da kalkınması önemli. Onun için futbol kuluplerinden ricam lütfen milletin parasını kendi paranız gibi harcayın ve işe yaramayacak futbolculara milyonlar vermeyin. Takımınıza ve ülkemize faydası olacak futbolcu alın biraz üzerinde hassas düşünürseniz bunu başaracağınızdan eminim. Ayrıca hepimizin Ulusal Eğitim ve Çocuk Bayramı kutlu olsun daha nice 23 Nisanlar diyerek saygılarımı sunuyorum.

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..