Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye'nin en pahalı takımı açıklandı

Türkiye'nin en pahalı takımı açıklandı
 

112.4 MİLYON EURO İLE LİDER!..


Türkiye’nin en değerli oyuncusu ise 15 milyon Euro ile Arda Turan seçildi. Arda Turan’ı 14 milyon Euro ile Alex ve Guiza takip ederken Meira 10 milyon Euro ile dördüncü oldu. Galatasaray’da Meira, Kewell, Sanctis değerleri artırırken Fenerbahçe Emre Belözoğlu, Guiza, Burak Yılmaz ve geri gelen Tümer Metin ancak 25 milyon Euro katkı yapabildi. Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi geçmesine aslında şaşırdım ama Fenerbahçe’nin sadece Guiza’ya 14 milyon ödeyip Burak, Tümer ve Emre’ye toplam 11 milyon Euro vermesi enteresan. Yani Burak, Emre ve Tümer bir Guiza etmiyor.

Arda Turan’ın Euro 2008’de gösterdiği performans ise hala konuşuluyor. Bonservis bedeli 15 milyon Euro’ya çıkan Arda’nın daha 21 yaşında olması gerçekten umut verici bir olay. 21 yaşındayken 15 Milyon Euro eden Arda Turan’ın büyük takımlarda oynaması hayal değil. Şundan eminim ki Arda Turan 3-4 sene içinde Liverpool, Roma, Inter, Arsenal gibi büyük bir kulüpte oynayacaktır.

Arda Turan’ın arkasından gelen oyuncu Fenerbahçe’li Alex de Souza bile14 milyon Euro etmesine rağmen Arda’dan tam 10 yaş büyük. Şimdi size bir soru sormak istiyorum. Arda mı yoksa Alex mi?

Yorumlarınızla bu sorunun cevabını verirseniz sevinirim.

İyi günler.

 
Toplam blog
: 46
: 1055
Kayıt tarihi
: 07.10.07
 
 

1992 yılında Erzincan'da Doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Halk Edebiyatı ilgilendiğim al..