Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1965 Manavgat doğumluyum. Eğitim ve öğrenim yaptıktan sonra iş hayatına atıldım. Çalışma hayatım boyunca, uçuş operasyonları, planlama ve uygulama, havaalanı güvenlik yöneticiliği, turizm alanında güvenlik yöneticiliği, sivil havacılık sektöründe uçuş emniyet uzmanlığı ve eğitimciliği, iç denetim, uluslararası denetim, rap..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ambülansa nasıl yol verilmelidir?

vimeo.com/8849213

14 Eylül 2010 20:00
Madde madde referandum(3)

Öncelikle yazınız için teşekkür ediyorum. Anayasa değişikliği neden 5-6 yıldır yapılmadı da, bugünlerde önümüze getirildi. Bu hükümetin seçim öncesindeki vaatlerinin hangisi çözüldü? Hiçbirisi, aksine birçok başka sorunlar ortaya çıktı. Şimdi çıkmışlar çocukları anayasa maddesine göre koruyalım. Aslında anayasa maddesi açık, devlet gerekli tedbirleri alır diyor. Aileden sorumlu devlet bakanlığı biraz düşünürse gerekli tedbirleri alabilecektir. Dolayısıyla bu maddedeki değişiklik teklifini anlamıyorum ve kabul etmiyorum.

31 Temmuz 2010 17:43
Antalya da bir trafik kazası ve düşündürdükleri

Antalya'da yaşayan birisi olarak, Hıdır Bey'in kaza geçirmesinden dolayı üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Olayı daha detaylı gözlemlediğimizde, hergün, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin önünde beklerseniz veya her sabah Hastane morgunun önünde beklerseniz motorsiklet kazaları ile ilgili ilginç ve bir o kadarda acı bir manzara ile karşılaşırsınız. Her gün mutlaka bir kaç tane trafik kazasında yaralanmış motorsiklet sürücüsü acile getirilmektedir. Her sabah en az bir motorsiklet kazasında hayatını kaybetmiş insanımız, hastane morgundan aileleri tarafından alınmaktadır. İnsanlarımız kendi hayatlarını hiçe sayarak, emniyetsiz ve dikkatsiz bir şekilde motorsiklet kullanmaya devam etmektedir. Hem kendi hayatlarını ve hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye sokmaktadırlar. Özellikle gencecik hayatlar kayıp gitmektedir. Kazasız günler diliyorum. Aman biraz dikkat diyorum. Saygılarımla. İdris Elmas

13 Temmuz 2010 17:03
 
Toplam blog
: 13
: 1097
Kayıt tarihi
: 07.12.06