Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '20

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Twitter İçin Öneriler

Twitter’da kaliteli bir profil oluşturmak için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekecek. Öncelikle hesabınıza nötr bir profil adı seçerek işe başlamalısınız. Avatar görseliniz yüzünüzü yansıtmalı. Yüzünüz net ve tam olarak görünür olmalı. Unutmayın, profilinize bakan kullanıcılar sizinle ilgili ilk izlenimi hızlıca edinecektir. Bu sebeple bir kurum ya da kuruluş değilseniz logo grafik gibi görseller de kullanmamalısınız. Üst/kapak/başlık banner olarak da yine sizin hikayenizi anlatan bir görsel tercih ederseniz takipçiler sizinle ilgili net bir karara varmış olur. Twitter profilinin yer aldığı şehir yani lokasyon bilginiz profilde olmazsa olmazlardandır.

 

Profilinizde web sitenizi, doğum tarihinizi eklemeyi ihmal etmeyin. Ayrıca kendinize akılda kalıcı bir motto oluşturun. Platformda her şeyin birbiriyle tutarlı, güvenilir ve yetkin olduğunu gösterecek şekilde hesabı düzenleyin. Profilinizde mutlaka yönetilecek olan hesabın alanına göre bir hastahg belirlemeli ve bunu sayfada kullanmalısınız. Çünkü insanlar profilinize bakarak anlık bir karara varacak buna göre sizi takip edecek ya da takipten çıkacaktır.

 

Twitter’da kullanacağınız görseller sosyal medya platformları için belirlenen ölçülerde olmalıdır. Buna riayet etmenizde fayda var. Çünkü bu ölçüleri dikkate alarak oluşturulmuş bir hesapta her şey daha profesyonel gözükecektir. Bu kurallara ek olarak sayfanızda düzenli paylaşım yapmaya, takipçilerinizden gelen soruları yanıtsız bırakmamaya ve Trending Topic(TT) listesinde yer alan konulara yabancı kalmamaya özen gösterirseniz twitleriniz daha fazla kişi tarafından ilgi görecektir. Ayrıca twit mesajlarınızın mutlaka bir görselle kullanılması da sizin için olumlu olacaktır. Hayırlı haftalar…

 
Toplam blog
: 64
: 116
Kayıt tarihi
: 20.09.16
 
 

Ankara'da, esnaf bir babanın ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtım. ..