Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Rumikorman (Korman Türkmen)

http://blog.milliyet.com.tr/rumi

21 Mart '18

 
Kategori
Uzay
 

UFO Teknolojisi ve Genetik Kodlama

UFO Teknolojisi ve Genetik Kodlama
 

UFO ~ illustration


Uzaylılar farklı yıldız sistemlerinden dünyamıza UFO adı verilen ışıktan hızlı uzay gemileri sayesinde görünüp, anında kaybolabilmektedirler. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) dünya dışı bir yaşama dair somut verilerin 20 yıl içinde çok daha net bir şekilde belirlenebileceğini açıklamıştı. Peki uzaylılar bizimle neden bağlantı kurmuyor? İşte bilimin cevabı... Evrende gezegenimize benzeyen 40 milyar gezegen var. Ancak herhangi bir gelişmiş medeniyetin bizimle bağlantı kurması sandığımızdan daha uzun sürebilir.  Biz evrende yanlız değiliz sorusuna cevap verebilir ama net olarak hala açıklanmamış birçok gizli bilgiler mevcut ya da bilmemizi istemiyorlar.

Peki neden bir sır gibi gizleniyor. Bu soru bize Uzaylı varlıkların bizlerden çok daha ileride bir teknolojiye sahip olmaları veya insanlığın henüz bu tür bir bilgiye hazır olmadığını düşündürebilir. Yada çoğu gerçekleri bilemediğimiz ve şu an hazır olmadığımız bazı teknolojik bilgilerin ilerideki bir yaşam kaynağından gelebiliyor olması da mümkündür.

Belki de insanlar ileride öyle çığır açacak bilimsel teknolojilere sahip olacaklar ki, uzaylı denilen varlıklar bizler olacağız. Yani aslında uzaylı denilen varlıklar, biz insanların genetik olarak değişime uğramış hali olabilir. Bu olay ise genetik kodlama sayesinde mümkündür. Bu da şu gerçeği açığa çıkarır: Uzaylı nesli bizim genetik olarak değişmiş ve gelecekten gelerek, bizi ziyaret eden torunlarımızdır.  Bu mantıklı; zira insan hem teknoloji ve bilim, hem de ruhen ileri bir seviyeye çıkabilecek bir güce sahiptir. Yeterki bu gücü ve teknolojiyi doğru yerde kullanmasını bilsin. Bizlerin gelecekteki bedeni uzaylı formu ise, o halde genetik olarak uzaylılar da bizim akrabalarımızdır. Bu yüzden uzaylı torunlarımız, dünyaya ara sıra gelerek bazı konularda bizleri bilgi sahibi yapmak, bize ilerlememizi sağlayacak teknolojileri vermekle görevlilerdir. Nitekim: Teflon tavalar, Plazma TV ler, Bilgisayar çipleri, Mikrodalga fırınlar, Radara yakalanmayan Helikopterler ve Jetler gibi birçok teknolojik aletleri bizlere ancak uzaylı torunlarımız verebilirler.

Uzaylı torunlarımızın bizleri ziyaret etmesi, bir gerçeği daha aydınlatıyor; o da ileride uzaylı genine sahip olan torunlarımız geçmişteki bizleri ziyaret edecek zaman makinesini de icat ettikleridir. Belki de bu zaman makinesi bir UFO dur, kimbilir....

 
Toplam blog
: 81
: 9709
Kayıt tarihi
: 01.12.06
 
 

1968 Ankara doğumluyum. Selçuk Üniversitesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı Bilim..