Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '09

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Uğur Dündar da hata yapar!

Uğur Dündar da hata yapar!
 

Uğur Dündar'la Star haber


Uğur Dündar'da hata yapar!

13 Ocak salı akşamı Star Ana Haber bülteninin son haberi 'Cenneti 1, 2, 3' adlı bir haberdi ve haber son günlerin en popüler olayı haline gelen Avustralya'daki bir adaya bekçi aranmasıyla ilgiliydi. Haber verilirken alt fonda Louis Amstrong'un ünlü şarkısı 'What a Wonderful World' adlı şarkı kullanıldı. Haber bittikten sonraysa Uğur Dündar, bu güzel şarkı için Nat King Cole'e teşekkür etti. Hayda... Şarkıyı Louis Amstrong söylüyor ama Nat King Cole'e teşekkür ediliyor!

Bunu görünce hemen Yılmaz Özdil'e bir mail yazarak durumu bildirdim ve bakın 16 ocak haber bülteninde ne oldu?

Aynı haber birkaç eklemeyle tekrar verildi ama bu sefer fon müziği olarak Nat King Cole'den bir şarkı kullanıldı. Uğur Dündar haber bitince bu sefer doğru olan Nat King Cole ismini söyledi ve Louis Amstrong'tan bahsetti. Tabii ki Uğur Dündar'ın bu bahsini sadece ben, Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil anladı çünkü Dündar, "Geçen gün verdiğimiz haberde bir isim hatası yapmıştık şimdi bu haberi tekrar vererek bir anlamda hatamızı düzeltiyoruz" demedi. Malesef demedi.

Belki küçük bir hata olduğu için demedi ya da önemsemedi ama 'Küçük hatalar büyüklerini doğurur' bunu da Konfiçyus söyledi...

 
Toplam blog
: 27
: 890
Kayıt tarihi
: 27.12.07
 
 

İletişim fakültesi mezunuyum. Medya sektöründe çalışmaktayım. Yazı yazmayı seviyorum ..