Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1978 İzmir doğumlu olan Uğur İPEK 1993 senesinden beri çeşitli tiyatro topluluklarında yazarlık, oyunculuk, sahne tasarımcısı, sahne amiri, yöneticilik, rejisör yardımcılığı, rejisörlük görevlerinde bulundu. 2008 yılının Ocak ayında Atatürkçü düşünce derneği Bornova şubesinde BADD Tiyatro Topluluğunu kurdu. İnceleme, kısa öyk..

Devamı
 
 
İzmir Milliyet Blog Sohbet Toplantısı (3)

Sevgili Mustafa Bey 4 Aralıkta Uğur MUMCU sahnemizde oyunum var ve son günleri olduğu için biraz sıkışmış olacağım ancak yinede kısa bir süre içinde olsa sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağımı bildiririm. Sevgilerimle Uğur İPEK

21 Kasım 2008 08:24
Kısa Film'e adım adım - Çekim aşaması

Okurken çok güldüm ama ne mutlu size en azından bu işi yapmak için mücadele veriyorsunuz. Oralarda olsaydım elimden geldiğince yardımcı olmak isterdim size. Nasıl olursa olsun verdiğiniz uğraş tktire değer. Bu tür aksaklıklar ve eksiklikler sizde alternatif çözümler bulmak için yeni bir heves yaratmalı. Bizde tiyatro topluluğumuzu kurduğumuzda sıfırdan başladık, hala elimizde olması gereken imkanların çoğu yok. Yinede mücadeleye devam ediyoruz... Çünkü engellerin mutlaka bir alternatifi var. sevgilerimle. merakla bekliyorum çalışmanızın sonucunu hatta bu ilk sahneyi bile seyretmek isterim..

11 Kasım 2008 10:29
 
Toplam blog
: 1
: 1591
Kayıt tarihi
: 06.11.07