Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '19

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Ülkemiz

Terörle Mücadele Sadece Silahla Değildir

Değerli arkadaşlar Ülkemiz uzun yıllardır evlatlarını hain örgütlerin saldırılarıyla şehit verdi. Birçok gözü yaşlı insanlar bıraktılar onlar bizlere emanettir.

Bir de terörle mücadele verirken gazi olan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızda yeniden hayata tutunmaya çalışıyor. Gazi dernekleri bizim engellilik tecrübelerimizden faydalanmak isterse biz göreve her zaman hazırız bu görevide vatan borcu olarak değerlendiririz.

Bu terör örgütleri siyasi ve sosyal hayatta kendini gösteriyor. Siyasi partiler ve dernekleriyle kandilden izinsiz tuvalete bile gidemeyen kitleleri sosyal ve siyasi yaşamda devşirmeye çalışıyor. Birçok gazi ve şehidimiz var bu alçaklar yüzünden gazi ve engelli olarak hayatını sürdürenler var.

Ne yazık ki terörü değil de ermeni ve Süryani katliamını kınayan yani yüce Türk milletini katliamcı olarak gösteren dernekler engellileri de kullanarak toplumda var olmaya çalışmaktadırlar. Memlekete değer katmaya çalışan kişi ve kuruluşları itibarsızlaştırmaya engellileri de alet etmekteler biz buna karşıyız PKK’nın açık destekçilerini engellilerin hayatından ellerinizi çekmenizi istiyoruz. Sizin kirli emelleriniz ve elleriniz yüzünden yüzbinlerce insan engelli kaldı. Siz bizlerin hakkını değil Kandil'in talimatlarını uygulamaya çalışıyorsunuz sizin cici oğlan diye pazarladıklarınıza inanmıyoruz.

Salih Arıkan,Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..