Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Haber
 

Uzaylı yaratığın dünyaya inişi / Şemsettin Murat

Uzaylı yaratığın dünyaya inişi / Şemsettin Murat
 

Uzaylı yaratık olduğunudüşünüyorlar


Bugünlerde görgü tanıkları, araştırmacılar ve incelemeciler " uzaylı " dedikleri canlı bir varlıktan sözediyorlar. Daha öncede benzer bir varlığa rastlanmıştı. Bilim adamları bu olayı ciddiye alıyor.

Uzaylı bir yaratığın Meksika'da bir çiftçi tarafından bulunduğu ve bu yaratığın aynı çiftçi tarafından öldürüldüğü hakkındaki olay henüz hafizalarda dururken ikinci bir olay, meraklılar arasına bomba gibi düştü. Bu olay yine Meksika'da meydana geldi. Francisca Garcia adlı bir işçi " Yaşayan bir yaratık gördüm. 70 cm. boyunda bir insancıktı. Çiftlik kapısından hızlıca çıkıp gitti." dedi.

Çiftçinin görürken korkusundan öldürdüğü yaratık ise incelemeye alınmıştı. Onu görmek isteyenler arasında bir de gazeteci vardı. Bild am Sonntag Gazetesi muhabiri Michael Remke, yaratığı görmek için Meksika'nın Metepec kentine gitti. Gördü. " Göz çukurları insan üzerinde korkutucu bir etki yaratıyor. " dedi.

Veteriner Marco Salazar ise, " Şu ana kadar her türlü hayvan gördüm, böyle bir varlığı görmemiştim. " diyerek şaşkınlığını ifade etti. Eklem ve içkulakları insanınkilere benziyor, diyen araştırmacılar da şaşkın.

ŞEMSETTİN MURAT
 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..