Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '10

 
Kategori
Güncel
 

Uzaylıların istilası

Yaşadıkça şunu görüyorum ki Türkiye toplumunda gerçekten amacı kötülük olan birtakım gizli insan grupları var.

Ama bu kötülük olgusu göreceli bir şey. Benim için kötülük olan birşey, başka birisi için iyilik olabilir.

Ama şunu kesinlikle görüyorum ki bu grup için faydalı olacak şeyler , Türkiye insanı için asla faydalı değil. Belki kendileri için faydalıdır. Ama tabii ki bu, hangi insan grubunu temsil ettikleri ile ilgili bir şey. Ama şunu görüyorum ki bu insan grubu, T.C. vatandaşlarının geneli veya çoğunluğu değil. Belki oldukça küçük bir grubu ile ilgili olabilirler.

Ama bu grup, hepimizin içinde olduğu bu büyük gemi batarsa veya batar gibi olursa, rahatlıkla bu gemiyi değiştirme olanağına sahip. Bu çok aşikar. Yoksa bu kadar pervasız olamazlar.

Bunların şerrinden Allah, gerçek insan gibi insanları korusun.

Bunlar zannedersem bir örgüt. Ama bu örgütün asıl çekirdeğinin hiçbir dini, siyasi, insani, toplumsal v.s. olmazsa olmazı yok. Ama, hedefleri doğrultusunda bu tip görüşleri savunan grupları çok iyi kullanabiliyorlar.

Hiçbir parasal sıkıntıları yok, insanları sadece hedefleri doğrultusunda kullanılacak araçlar olarak görüyorlar, onları asla insan olarak görmüyorlar. Ve asla herkesi aralarına almıyorlar.

Biryerlerde birileri tarafından alınan kararlara bağlı olarak, eğer bir insanı harcamak istiyorlarsa en ağır iftiralarla saldırıya geçiyorlar. Ve bu aşamada çok korkusuzlar. Bu iftiralar ters işlerse , başımıza birşey gelir mi diye bir korkuları yok. Buradan şunları anlıyorum ki arkalarında önemli bir güç var ve çok sıkışırlarsa anında kaybolma olanakları var.

İnanın bu hedefleri doğrultusunda yapmayacakları dalavere, yapmayacakları kötülük, atmayacakları iftira v.s. yok. Son zamanlarda bilerek veya bilmeyerek biraz sezilir hale geldiler. Ama bunu muhtemelen insanları sindirmek için bilinçli yapıyorlar.

Bunlar kim? İnanın ben de bilmiyorum. Sadece birşeyler seziyorum. Etrafımdaki olaylardan, toplumdaki olaylardan, Türkiye deki olaylardan, medyanın güncel konularından bu sezgim ortaya çıkıyor.

Yıllar evvel Barış Manço nun bir şarkısında dediği gibi birşeyler oluyor. Ama maalesef olumlu değil. Ve net de değil. Ama birşeyler olduğu bence bir gerçek.

Bu gruplar, bazen dini kisvede, bazen etnik kisvede, bazen liberal kisvede, bazen solcu kisvede, bazen de milliyetçi kisvede v.s. görülüyorlar.

Şunu da çok net görüyorum ki her zaman kendi çıkarları, toplumun çıkarlarının önünde. Ama bu çıkarların kendi çıkarları mı, yoksa bambaşka grupların çıkarı mı olduğu net değil.

Ve her zaman ortaya attıkları fikir, ne ile ilgili olursa olsun, mutlaka doğru. Asla yanılmazlar. Hangi odaklardan çıkarak gündeme oturduğu belli olmayan her fikirde, her konuda mutlaka haklılar. Asla "tamam, bunda da siz haklısınız" dedikleri bir konu yok.

Öncelikle toplumumuzun emniyet sigortaları, çeşitli iftiralarla imha edilmeye çalışılıyor. Bunun en iyi bir örneği: TSK nın kendi insanlarını öldürerek, Darbeye zemin hazırladıkları komplosu. Aynı silahla hem sağcı, hem de solcu gençleri öldürenlerin, bu düşünceyi ortaya çıkarmak isteyen, bu grupla ilgili ajanlar olduğu o kadar aşikar ki... Onlar izin vermese bu silah bulunabilir miydi? Hiç sanmam.

Bu adam kafayı üşütmüş demeden önce bu gözle biraz çevrenizi izleyin.

Uzaylılar tarafından yavaş yavaş istila mı ediliyoruz. ???

 
Toplam blog
: 94
: 313
Kayıt tarihi
: 23.06.09
 
 

1958 Nisan İstanbul doğumluyum. Ama tatiller dışında İstanbul'da uzun süreli yaşamadım. 1975 yılı..