Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Vaser Liposuction nedir ?

Vaser Liposuction nedir ?
 

Vaser Liposuction


Vaser Liposuction vücuttan çıkartılan yağların el ile değilde bir cihaz vasıtası ile dışarıya alınması işlemidir. Vaser Liposuction kullanılan hastalarda daha temiz sonuçlar çıkar. Ayrıca işin ehli ve cihazı tam olarak kullanmasını bilen bir hekim ile bu işlemin yapılması gerekir. 

Vaser Liposuction Nasıl yapılır özelliği nedir?

Vaser Liposuction cihazı ile yağlar alınırken cihazın özelliğinden dolayı bölgeden alınan yağları seçebilmesidir. Yani vücuda tam yararsız olan yağların seçilerek onların vücut dışına alınması işlemidir. Klasik yöntem de yağlar ve yağ dokuları seçilmeksizin dışarıya alınıyor idi. Bu durmda da çöküntüler ve vücut dengesizlikleri ortaya çıkabiliyor idi. 

Vaser Liposuction ameliyat mıdır ?

Evet vaser liposuction bir ameliyattır. Tam teşekküllü bir hastane de yapılan bu işlem, genel anestezi altında yapılır. ortalama olarak 2 saat sürer. Bu süre alınan bölgeden çıkan yağ miktarına göre artabilir de azalabilirde. 

Vaser Liposuction Hangi bölgelere uygulanabilir ?

Vaser liposuciton vücudun her bölgesine uygulanabilir. Buna bacaklar karın bölgesi sırt bölgesi dahildir. Ayrıca ince ve hassas bölgelere de vaser uygulabilir. yani gıdı bölgesi gibi hassas noktalara da cihaz uyumludur. 

Vaser Liposuction pahalı bir işlem mi ?

Hayır klasik liposuction ameliyatı ile bir farkı yoktur. Hangi yöntem ile yapılmasına siz karar verirsiniz. Bu teknik ile yapıldığı için extra bir ücret talep edilmez.  Fiyatlar uygulanan bölgeye göre değişir. Bir gıdı dan yağ alma ile karın bölgesinden alınan yağ işlemi için ücret aynı olmaz. Fiyat ise, hangi bölgeden yağ alınmaya ihtiyacı var ise, o belirlendikten sonra tam net bir fiyat verilir.

Vaser Liposuction klasik yönteme göre en büyük özelliği 

En büyük özelliği yağ dışarıya çıkartılırken, yağların hangisin faydalı hangisinin vücuda faydasız olduğunu seçebilmesidir. Bu yüzden de vücuda faydasız olan yağları seçer ve onları dışarıya alır.

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Op Dr Ali Mezdeği
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..