Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '07

 
Kategori
Blog
 

Ve 8 Eylül Blog toplantı listesi belli oldu...

Ve 8 Eylül Blog toplantı listesi belli oldu...
 

Eymir buluşmasından bu güne kadar geçen süre içinde toplantı ve etkinlikler için yoğun bir hazırlık dönemi yaşadık. Elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalıştık. Bloglar yazdık. Desteğini esirgemeyen editörlerimiz, yazılarımızı hem “haftalık blog bülteni”nde, hem de MB’un ana sayfasındaki “Seyir Defteri” sütununda yayınlayarak gündemde kalmasını sağladılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Önce, İzmir’li blog yazarları ile küçük buluşmalar düzenledik. Yavaş yavaş büyüdük, En azından birbirimizi tanıyan 15 kişilik bir grup olduğumuzu söyleyebiliriz. Toplantılarımıza her hangi bir nedenle katılamayan arkadaşlarımızın bazılarını da (MSN, MB’mesaj, telefonla yapılan görüşmeler ile) yaptığım kişisel ziyaretlerim sonucunda tanıma fırsatı buldum. Bu görüşmelerde yapmak istediğimiz programı kendilerine anlattım.

Benim “8 Eylül – Blog toplantısı”, Pelin Kalyoncu’nun “Şimdi soruyorum; İzmir’e gelecek kaç kişi var?” başlıklı yazılarımıza katılmak istediklerini yazdıkları yorum ve mesajlarla bildiren, ayrıca MSN ve telefonla katılmak istediklerini ileten arkadaşlarımızın listesi aşağıdadır. Bu arkadaşlarımızdan bazıları için otel rezervasyonları daha önceden kendilerine bildirdiğim gibi yapılmış olup değişiklik yoktur. Şimdilik peşin ya da avans benzeri bir ödeme yapmaları da gerekmiyor. Ödemelerini otelden ayrılırken nakit olarak yapacaklar.

Aynı gün dönmek için sadece iki arkadaşımız bizden destek istemiştir. Bunları yerine getireceğiz. Aynı gün (8 Eylül 2007) dönüş yapmak isteyen arkadaşlarımıza, İzmir’e gelirken dönüş biletlerini de (birkaç gün önceden) almalarını tavsiye ederiz. Bizden dönüş konusunda destek isteyenler varsa (yer bulamama ve benzeri sorunların yaşanmaması açısından) önceden bildirmelerinde yarar var.

Buluşma noktasının Basmane olarak seçilmesinin nedeni şudur. İzmir’e otobüsle gelecek olanların yolculuğu şehir dışında kalan otogarda sona erecek. Otogardan (geldikleri otobüs şirketlerinin servis araçları ile ücret ödemeksizin) Basmane’ye ulaşmak kolaydır. Burası herkes tarafından bilinen bir yerdir. Erken gelecek olanlara Fuar’ı dolaşabilirsiniz dedik, gene aynı şeyi yineliyoruz. Her ne kadar Fuar’da yeraltı otoparkı inşaatı sürse de burası ziyarete kapalı bir alandır. Ancak bilinmektedir ki İzmir Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl “31 Ağustos – 9 Eylül” tarihleri arasında Uluslararası kimliğine kavuşuyor. Bu tarihler arasında bir çok yerli kuruluş ve yabancı ülkelerin katılımı ile Fuar’ımız ayrı bir hava kazanmaktadır. Aynı gün İzmir’den ayrılmayı düşünen arkadaşlarımız Fuarı dolaşmak istiyorlarsa başka zamanı ve şansları yok. Ertesi gün yani 9 Eylül akşamı Fuar son kez Uluslararası nitelikte ziyaretçilerine açık kalacak. Sonrasında bildiğimiz Fuar. Tabi ki böyle bir ziyareti yapmak istemeyenler saat 11.00 e kadar güzel İzmir’imizin değişik köşelerini de keşfetmeye çıkabilirler.

Yazdıkları yorum ve mesaj ile, MSN ve telefonla haber vererek katılmayı istediklerini dile getiren arkadaşlarımızın MB içindeki kullanıcı isimleri ve katılacakları sayı bulundukları il kodu (hakkınızda yazmış olduğunuz bilgiler esas alınmıştır) sırasına göre aşağıdadır. Olumlu yanıt verdikleri halde listeye eklemeyi unuttuğumuz arkadaşlarımız varsa yazacakları yorumda kişi sayısını da belirtmelerini rica ederiz. Listede adı bulunan arkadaşlarımızdan katılamayacak olanlar varsa yorumlarına “katılamayacağım” yazmaları yeterlidir.

LİSTE :

06 – ANKARA : Pirmete / Nihal Yetkin / Işın Çavdar (2) / Nezom / Aygoz-Asya /

07 – ANTALYA : Akdenizli (2) Nazan Köseoğlu

09 – AYDIN : Erdoğan Şahin

15 – BURDUR : Homeros

16 – BURSA : Deniz

34 – İSTANBUL : Mehmet Eren / Ahmet Aydın / Gül’ün İçinden / Emre Tekin (2) / Beenmaya / Feyhan / Düş / Haşim’ce (2) / Kerem Oğuz (2) / Orcaa / Celal Çelik / Sibel Önal / Uraltay / Seda Efsun (2) / Engin M. Ağın /

35 – İZMİR : Muzaffer Cellek / İlyas Bayram (2) / Pelin Kalyoncu (2) / Nuray / İzmir Mavilim / Tijhal (2) /Ahmet Üstündağ (1) / Sevim Özkan (2) / Yakamoz (2) / Üç Nokta / Kuşkayası / Murtaza Çiçek / Çağdaş / Şükrüye (2) / Esma Kahraman / Alev Meisel (2) / Üç Nokta / Alahattin Öztekin/ Zuhal/ Erol Aslan / Doğa.

41 – KOCAELİ : Barış (2)

43 – KÜTAHYA : Yağmur Zamanı

48 – MUĞLA : Halide / Harun Deniz (2)

64 – UŞAK : Neşe Evrim / Habişş

ALMANYA : Ümit Culduz

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..