Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '07

 
Kategori
Blog
 

8 Eylül- Blog toplantısı (açıklama)

8 Eylül- Blog toplantısı  (açıklama)
 

29.07.2007 tarihli İzmir’de buluşmak ve bir araya gelip tanışmak konusunu işleyen, yapacağımız programı da içeren “8 Eylül - Blog toplantısı” başlıklı blogumu iki gün ana sayfada “Seyir Defteri” sütununda kesintisiz yayınlayarak duyurulmasına yardımcı olan editörlerimize geciken bir teşekkürümü iletmek istiyorum kendim ve arkadaşlarım adına.

Ayrıca sizlere de mail olarak gönderilen (25 Temmuz – 1 Ağustos) tarihli Haftalık Blog Bülteni’nde de ilgili yazımı gene “Seyir Defteri” sütununda yayınlayarak bizlere bir kez daha destek verdiklerini gösteren editör ve diğer ilgililere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yazımdan ve bu etkinlikten bir çok arkadaşımız bu şekilde haberdar olmuştur. Bu toplantı tüm blog yazarlarımıza açık olduğu için bu nedenle hiç kimseye özel mesaj iletmedik, iletmeyi de düşünmedik. Katılmak isteyenler sayfamızda görünsün istedik. Ayrım yapmak istemedik sizler arasında.

8 Eylül Blog toplantısına katılmak için 11 Ağustos 2007 Cumartesi günü saat 20.00 ye kadar zamanınız olduğunu bloğumda belirtmiştim. Bu sürenin bitiminde benim ve sevgili Pelin Kalyoncu’nun yazısına katılmak istediklerini yorum olarak yazan arkadaşlarımızın isimlerini açıklayarak listemiz kesinleşmiş olacaktır.

Sizlerden yapılacak tüm etkinlikler karşısında istenen 50.00 YTL'nin ne şekilde tahsil edileceği de ayrıca bildirilecektir. Yine biliniz ki ödeyeceğiniz bu tutar sadece restoranda yenilecek yemeğin karşılığı değildir. Yapmak istediğimiz ve programda yazılı tüm etkinlikleri kapsamaktadır.

Toplantımız Basmane’deki buluşma noktasında başlayacak olup listedeki herkesin orada bulunacağı düşüncesi ile yeterli araç sağlanacaktır. Bazılarımızın işleri olacağı, bazılarımızın gecikeceği, bazılarımızın da “İzmir’e gelmişken ...” gibi düşünceleri nedeniyle bizlerle Güzel Gah’ta biraraya gelmek istemeleri doğaldır. Ancak nerede buluşursak buluşalım yemekte bir araya geleceğimiz unutulmamalıdır. Bizler restoranda birlikte yemek yeyip, içeceklerimizi içip eğlenirken bazı arkadaşlarımızın bu etkinliğe ve aramıza bir bedel ödemeden ya da farklı bir bedel ödeyerek katılması da mümkün değildir.

Yaptığımız çalışmalara destek olmayıp, otel rezervasyonları yapılan, yeri tutulan ve bunların karşılığında kendi imkanlarımızla bir takım ödemeler yapmış iken konuyu başka yerlere götürüp, polemik yaratarak sonunda giderilmesi zor bazı tutum ve davranışlar içinde olmak bizleri hem üzmekte hem de toplantımıza ve etkinliğimize ve gölge düşürmektedir. Bu tutum ve davranış İzmir ve biz İzmir’lilere yakışan bir davranış değil. İsterdik ki bu ve benzer düşünce ve çalışmaların, yapıcı eleştirilerin aramıza ve toplantılarımıza katılarak çok daha önceden yapılsın.

Henüz toplantımızdan haberi olmayan ya da gelip gelmeme konusunda ikilemde kalan arkadaşlarımız 11 Ağustos 2007 günü saat 20.00 ye kadar yorum yazarak katılmak istediklerini bildirebilirler. Unutulmamalıdır ki bu tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecektir. Çünkü bizim de artık yapacak başka işlerimiz, yazacak blog yazılarımız ve tatile çıkma arzumuz var.

Saygılarımla,

8 Eylül–Blog toplantısı başlıklı yazım: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=54727

Resim : Güzel Gah'dan bir anı.

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..