Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

Ve Atatürk kaybetti

Ve Atatürk kaybetti
 

2011 yılı genel seçimlerinde üzülerek görüldü ki ATATÜRKÇÜ diye geçinen zavallılar birlik olamadı, Seçimi Sorosun Çocukları ve BDP kazandı. 

Ermeni soykırımı için özür dilekçeleri yayınlıyanlardır maalesef seçimin galibi, ,  

Ermen soykırımı yalandır diye İsviçre'de yargılanan PERİNÇEK'LER ' dir seçimin mağlubu, . 

Kııçdaroğlu diye birini kimse tanımazken ona televizyonunda yer veren, ne yaptıysa halkı için , doğruların ortaya çıkması için savaşan TUNCAY ÖZKAN'LAR seçimi kaybetti.Mustafa BALBAY'ı CHP kadrosuna alan zihniyet TUNCAY ÖZKAN'ı içine almamış veya alamamıştır. 

APO yakalandığında onu ilk sorgulayan ANTALYA'dan PKK'lıları def eden tüm ömrünü ülkenin güvenliği için heba eden ATİLLA ALBAY'dır seçimi kaybeden, maalesef ki Apoyu sevenler kazanmıştır seçimi.. 

Habur'dan çiçeklerle karşılanan teroristlerdir seçimin galibi, derelerimizi sattırmıyacağız diye öldürülen emekli öğretmenimizdir seçimin kaybedeni.. 

Silivriler'de Hasdallar'da yatan yüce ordumuzun generalleri kaybetmiştir seçimi, İmralı'da bulunan haindir bu seçimin galibi.. 

Yargıyı ele geçiren, güzel allahım verdikçe veriyor diyenlerdi seçimin galibi.. 

Kılıçdaroğlu seçim sonuçları için çok mutlu, Devlet Bahçeli barajı geçtik diye zil takıp oynıyacak nerdeyse, bunların İsrail projesi, Amerikan projesi olduğunu bas bas bağıran ATATÜRKÇÜLER Tam Bağımsız Türkiye Sevdalıları kaybetti.. 

ATATÜRK kaybetti, ATATÜRK'ün Cumhuriyeti kaybetti, Atatürk'ün GENÇLİĞE HİTABESİ kaybetti seçimi, Atatürk'ün BURSA SÖYLEVİ kaybetti seçimi... 

Maalesef şehitlere kelle diyenler, Apoya Sayın diyenler, ölen bir insan için dahi rahmet dileyemeyenlerdir seçimin galibi, ,  

Bop eş başkanlarıdır seçimin galibi, Barack Obamadır, Avrupa Birliği'dir. Dokuz tane canımızı şehit eden İsrail'dir seçimin galibi.. 

Derelerimiz kaybetti seçimi, limanlarımız denizlerimiz, köylülerimiz, emekçilerimizdir, seçimin mağlubu.. 

Tüsiadlar, Müsiadlar, Masonlar, Fetocular kazanmıştır bu seçimi,  

En önemli kaybedeni seçimin maalesef benim halkımdır, bugün AKP zihniyetine oy verenler, Irak gibi, Libya gibi, Suriye gibi olunca hiç ağlamıyacaklar, o zaman ne kadar yalvarsalar da bu ülke de bir ATATÜRK daha çıkmayacak.. 

Bugünden itibaren bu memlekette artık siyaset makalesi yazmayacağım, hiç bir kimse ile siyaset konuşmayacağım, memleketimin insanlarına hiç güvenim kalmadı maalesef, bize yaşattırılan bu hayal kırıklarının, sehitlerimizin sızlayan kemiklerinin, küstürülen gazilerimizin gözlerinden süzülen her bir damla yaşın hesabı sorulur inşallah.. 

 
Toplam blog
: 24
: 890
Kayıt tarihi
: 25.09.09
 
 

Antalyada ikamet etmekteyim. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Atatürkçü, yurtsever bir kişiliğe ..