Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '11

 
Kategori
Futbol
 

Arkandayız Aziz Başkan...

Arkandayız Aziz Başkan...
 

Türkiye çok garip bir ülke haline gelmeye başladı. 

Ortada bir iki telefon görüşmesi baz alınıp sabahın köründe insanlar evlerinden toplanıyor, Üzerlerine de bir iddianame hazırlanıp toplum önünde suçlu ilan edilip küçük düşürülüyorlar. Bunları Balyoz ve Ergenekon davalarında görmeye alışmıştık aynı şey Tür Futbolunda yapılmaya başlandı. Bir başkan düşünün ki sporda şiddet yasası çıksın diye o kadar uğraşsın sonra da o şiddet yasası sayesinde gözaltına alınsın her tarafında trejikomik değil mi? Bir başkan düşünün ki takımı daha geçen yıl son maçta şampiyonluğu kaybetmiş ve o başkan şike ile suçlanıyor. Senin takımının nasıl olurda o büyük tramvayı atlatır da şampiyon olur diye.. 

Aziz YILDIRIM adam gibi adamdır, tek suçu varsa o da Fenerbahçe’sini herkesten çok sevmesidir. Türrk sporu onun döneminde ileri gitmiştir, futbolumuzun değeri artmıştır, Tüm Spor Kulüplerinibn gelirleri Aziz YILDIRIM sayesinde artmıştır. Amatör dallara ilgi onun döneminde çoğalmıştır. Şimdi rakip takımlar dahi amatör şubelerine yıldız transferler yapmaya başlayıp Fenerbahçe’ye rakip olmaya çalışmaktadır. Aziz YILDIRIM Fenerbahçe’yi bir Futbol Kulübü halinden bir Spor Kulübü haline getirmiştir. 

Aziz YILDIRIM Fenerbahçe’yii dünyanın en önemli kulüplerinde biri yapmıştır. Aziz YILDIRIM demek başarı demektir, Aziz YILDIRIM Şükrü Saraçoğlu Stadını devletten beş kuruş para almadan yapmıştır. Koskoca Galatarasay kulübü bir stad yapmayı becerememiş, devletten medet umar hale gelerek Arena stadına kavuşmuştur. Fenerbahçe kulübü 2010-2011 sezonunda tüm branşlardada şampiyon olmuştur, Türkİye’de hiç bir başarı maalesef cezasız kalmayacağından suçlu bulunmuştur. , suçlu Aziz Yıldırım'dır, Tez kellesi vurulmalıdır. 

İddialar komik ötesi.. Neymiş Korcan son maçta hatalı gol yemiş, aynı maçta Volkan Demirel'de hatalı gol yemiştir. Volkan da mı şike yapmıştır. Korcan kardeşimiz bu işten aklanınca bir daha Türkiye'de insan içine nasıl çıkacaktır? Nasıl ve hangi moralle kalecilik yapacaktır, İnsan harcamak bu kadar kolaymıdır? Neymiş Eskişehirspor-Trabzonspor maçında Eskişehirspor çok iyi oynamış, kesin teşvik primi almıştır, Fenerbahçe-Bursaspor maçında Bursaspor'da çanakkale geçilmezi oynamış ve Fenerbahçe puan kaybetmiştir, Aynı Bursaspor Trabzonspor maçında açık futbolu seçmiş, Trabzonspor Bursaspor’u çok rahat yenmiştir. Bu durumda Bursaspor da mı şike yapmıştır? Emenike neden Fenerbahçe maç;ında oynamamıştır, Adamın elinde tapu gibi sakat olduğuna dair rapor var, Üstelik onun oynamadığı FB Karabük maçı sezonun en zor maçı idi, Aynı Karabük takımının Trabzonspor maçına bakalım, Karabük takımı orta sahayı bile geçmemiş güle oynaya yenilmiştir. O zaman şikeyi Karabükspor mu yapmıştır, Emenike mi? 

Televizonlar son dakika haber olarak geçiyor, Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı diye.. 

İnsan hayatı bu kadar ucuz işte ülkemizde at çamuru, at iftirayı, boz insanların sağlığını.. 

Ne uğruna.. Ne için..  

Arkadaşlar futbol bir spor dalıdır. Bu şekilde bir dahaki yıl bu oyun ülkemizde nasıl oynanacaktır, Trabzonspor Kadıköy’e nasıl gelecektir? Fenerbahçe Trabzon’a nasıl gidecektir? Sayın savcım buna bir cevap verebilir mi? 

Bu olaylardan hiç bir şey çıkmayacağına sonsuz inanıyorum, ya sonra ne olacak Fenerbahçe kulübünün iadei itibarını, maddi ve manevi zararlarını, Aziz başkanın iadei itibarını nasıl vereceksiniz. Fenerbahçe ülkemizi bu sezon şampiyonlar liginde temsil edecek, daha transferler yapılamadı, daha takım tam toplanamadı ve bu olayın yaşatacağı psikoloji ile yeni sezona nasıl hazırlanacak.  

Gün Fenerbahçe ile olma günüdür. Aziz Yıldırım'a destek günüdür. Fenerbahçeliler olarak avazımız çıktığı kadar isyan edelim bu haksızlığa, Biz Ulu Önder Atatürk’ün taraftarı olduğu takımsak şayet, biz kurtuluş savaşında büyük hizmetler vermiş bir takımsak şayet Fenerbahçe’mize sahip çıkalım. 

Bu operasyon bir şike soruşturması değildir. Bu operasyon Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonudur. Aziz başkanı kimseye yedirmeyelim, başkanımızın takımımızın yanında olmak yakışır büyük Fenerbahçe camiasına.... 

 
Toplam blog
: 24
: 890
Kayıt tarihi
: 25.09.09
 
 

Antalyada ikamet etmekteyim. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Atatürkçü, yurtsever bir kişiliğe ..