Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '15

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Vizyonhane ile yılın dev birlikteliği Düyader ile...

Vizyonhane ile yılın dev birlikteliği Düyader ile...
 

Bir işi başarmak için onu sevmek ve o işe inanmak gerekir. Türkiye’nin önde gelen medya prodüksiyon firması olmayı hedefleyen Vizyonhane, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak medya sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Bir çok konuda çeşitli programlar hazırlıyor. Fakat “Herşeyin Başı Sağlık” felsefesiyle ve sağlığın yaşamdaki en değerli unsur olduğu fikriyle tasarlanan “Vizyon Sağlık” programı Türkiye’de ve dünyada sağlık sistemindeki değişim ve gelişim sürecini, hastanelerdeki tedavi birimleri ve yeni teknolojileri, alternatif tıp ve modern tıbbın işbirliğini, medya kanalıyla yurtiçi ve yurtdışındaki kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Bilindiği üzere; medikal anlamda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alan Türkiye; özel hastaneleri, estetik ve güzellik merkezleri, termal tesisleri, spa ve spor kompleksleriyle sağlık turizminde de gözde bölge olma yolunda ilerliyor. Türkiye; Avrupa, Ortadoğu ve Asya ülkelerine yakın merkezi konumu, yurtdışında yüksek ihtisas yapmış doktorları ve yüksek teknolojiyi düşük fiyatlarla sunması açısından sağlık turizmi anlamında cazibe merkezi haline geliyor. Daha önce bir benzeri yapılmamış olan “Vizyon Sağlık” programı Türkiye’nin sağlık turizmi potansiyelini güncel, aktüel ve kültürel haberlerle bütünleştirerek Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere tüm dünyaya anlatmayı amaçlıyor.

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği; Sağlık Turizmi ile ilgili olarak çalışmalar yürütmekte ve bu konunun ülke için önemine dikkat çekmek isteyen bir sivil toplum örgütüdür.

DÜYADER ve DÜMADER olarak genel merkezlerinde, Vizyonhane ekibiyle bir araya gelerek yılın sosyal sorumluluk anlaşmasını imzaladılar. Çocuklarımızı, yaşlılarımızı, yani genç büyüklerimizi, engellilerimizi Vizyonhane tecrübesi ve saygılı, sevgisi ile birleştirdiklerini belirtiler. Vizyonhane ekibi ile birlikte Sebile Ereymanlı ise yaptığı açıklamada; referanslarımız arasında Discovery Channel, National Geograpich, Blackberry Kanada ve Colgate Global gibi uluslar arası firmaların yer aldığı Vizyonhane; işini severek yapan, her detaya önem veren ve verdiği hizmetleri sürekli geliştiren ekibiyle her türlü fikre açık bir vizyon benimseyerek hız ve verimliliğe dayalı referanslarıyla ön plana çıkıyor.

Herşeyin başı yılmadan çalışmaktan geçiyor diyoruz.

e-mail:belginturan@gmail.com

 

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..