Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

27 Ocak '18

 
Kategori
Pratik Bilgiler
 

Vücut Şeklinize Özel Öneriler

Vücut Şeklinize Özel Öneriler
 

Vücut tipinize özel, bedeninize has, özelliklerinize göre tüyolar...

* Ayak bileklerinizi kalın buluyorsanız, gladyatör tipi ayakkabılar giyebilirsiniz. Yüksek veya dolgu topuklu, bilek kısmında ince bandı olan modeller bileklerinizi ince gösterecektir.

* Eğer kıvrımsız düz bir vücuda sahipseniz, göğüs altından oturan kruvaze kesimli elbiseler ya da bluzlar tam size göredir. Vücudunuza tamamen yapışan bir badi giydiğinizde ise üzerine alacağınız desenli, ışıltılı bir yelek vücut hatlarınızı şekillendirmenize yardımcı olacaktır.

* Mini etek giydiğinizde bacaklarınızı daha uzun ve ince göstermek için, bir miktar vücut yağını bacaklarınızın sadece ön orta bölümüne sürün. Bu küçük hile bacaklarınızı olduğundan daha da güzel göstermenize yardımcı olacaktır.

* Yağlı bir cildiniz varsa, makyaj malzemesi alırken "aydınlatıcı" ibaresinden uzak durun!.. Çünkü bu ürünler yüzünüzün parlamasına sebep olacaktır. Bunun yerine matlaştırıcı, pudralı, krem ya da kalıcı ibareleri olan ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu özellikteki ürünler parlamaya karşı mücadele eder ve tüm gün makyajınızın akmasını engeller.

* Kalçaları üst bedenine oranla daha geniş vücudu olanlar pantolon satın alırken yüksek belli pileli pantolonları kesinlikle tercih etmemeliler. Dengeli bütünlüğü sağlamak için tek renk boru paça pantolonları tercih etmeleri yerinde olur.

* Minyon tipli bir bayansanız; mini elbise, etek ve skinny kotlardan asla vazgeçmemelisiniz. Çanta seçiminde ise mutlaka küçük çantaları tercih etmelisiniz. Yüksek topuklu ya da platform ayakkabıları da her türlü kıyafetinizle kombinleyebilirsiniz.

* Burnunuzun daha düz ve şekilli görünmesi için ışıltılı bir kremle burnunuzun tam üzerine dikey bir çizgi çekin ve parmağınızla hafifçe yayın. Bu işlem aydınlatıcı ışığı yansıtacak ve burnunuzun daha kusursuz görünmesine yardımcı olacaktır.

* Eğer geniş kalçalara sahipseniz, etek tercih ederken modaya uyum sağlamak adına kalem etekler gibi vücudu saran modeller yerine, anvelop ya da kalçadan dökümlü modelleri seçebilirsiniz. Bu modeller kalçalarınızı daha şekilli gösterecektir.

* Yüz şekliniz kare ise, ten renginize uygun fondöteni yüzünüze uyguladıktan sonra yüzünüzün üst bölümüne 2 ton koyu fondötenle, saç diplerinden şakaklarınıza doğru gölgeleme yapın. Bu işlem yüzünüzün daha oval görünmesini ve yumuşak bir ifade elde etmenizi sağlayacaktır.

* Eğer boyunuz kısa ise tek renk ve düz kesim elbiseler giyebilirsiniz. Uzun elbiseler silueti daha uzun gösterir. Bu nedenle asla baldır hizasında kalan kıyafetler giymemeli, bunun yerine bileklere kadar uzanan elbiseleri tercih etmelisiniz.

 

 

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..