Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '12

 
Kategori
Magazin
 

Whitney Houston hayatını kaybetti

Whitney Houston hayatını kaybetti
 

ONE MOMENT IN TIME

Şöhret ve paranın artık eski cazibesini yitirdiği yerde bir çok ünlüyü esir alan uyuşturucuya bir kurban daha verdi dünyamız. Pop müziğin kraliçesi, Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston hayatını kaybetti. Grammy ödüllü şarkıcıyı, Kevin Costner ile oynadığı The Bodyguard filminde filmden çok daha ön plana çıkan şarkısı  'I Will Always Love You' ile  hatırlar belki bir çoğumuz. Henüz ölüm nedeni tam olarak bilinmese de son yıllarda adı sıkça uyuşturucu ile anıldığı için nedeninin de bu olması oldukça muhtemel.

Peki Whitney Houston kimdir? Sanatçı bir aileden gelen ünlü şarkıcı, önceleri Chaka Khan ve Lou Rawls'ın vokalistliğini yaptı. Güzelliğiyle de bilinen sanatçı aynı dönemlerde modellik de yaptı. Albümleri on milyonun üzerinde satış rakamlarına ulaşan Whitney Houston  "Saving All My Love For You'' isimli parçasıyla Grammy ödülünü aldı. Daha sonrasında The Bodyguard filmi ve I will always love you ile zirveye çıkan sanatçı için belki de o süreçten sonra düşüş başlamış oldu. Ne zaman ekranlarda görünse formunu koruduğunu belli eden sanatçı uyuşturucuyla sık sık anılmaktansa kurtulamıyordu. Aids ile mücadelesi ve yardım kuruluşlarına yaptığı cömert yardımlarla da bilinen ve dünyanın en çok ödül alan bayan sanatçısı olarak bilinen Houston ne yazık ki en büyük yardımı kendinden esirgiyordu.

Ve geçtiğimiz gün saatler gece yarısını gösterirken sanatçının ölüm haberi geldi. Los Angeles ta Hilton otelinde ölü olarak bulunan sanatçının ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Gözümün önüne hep, The Bodyguard filminde sahneden sırt üstü atladığı sahne geliyor seyircilerin üstüne. Bu kez tutacak seyirciler yoktu belki de o kendini sahneden attığında... Ölüm belki de tıpkı olimpiyatlar için seslendirdiği şarkıdaki gibi; One moment in time...

 
Toplam blog
: 63
: 793
Kayıt tarihi
: 28.08.10
 
 

Spor, edebiyat ve farkında olan bir vatandaş olmak için elbette ki gündem, ilgi alanlarım. ..