Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

Yalan Dünya/ Zirve yolunda biraz Avrupa koktu!

Yalan Dünya/ Zirve yolunda biraz Avrupa koktu!
 

Başarılı ikili oldular


“Bekledim de gelmedin!” diyenlere Yalan Dünya yeni sezon yüzünü, Hümeyra ve Rutkay Aziz ile gösterdi. Rutkay Aziz, üçüncü sezonunda “Yalan Dünya” ekibine katıldı, Timur Alsancak olarak izleyiciyi daha ilk bölümden kendine hayran bıraktı. Soğuk, İzmirli, mimar, sınırları belli, hayatının kırmızı çizgilerine dokundurtmayan, özgürlükçü, entellektül, bohem baba… Hümeyra, dizinin en çılgın karakterlerinden biri olarak geldi karşımıza. Tıpkı eşi Timur gibi Çiğdem de esneyemeyen düz bir karakter. Bu ikiliyi görünce birden aklıma “Avrupa Yakası” geldi. Avrupa Yakası’nın dünürleri burada karı-koca oluvermişler. Aman efendim, aklınızla bin yaşayın! Ben bu ikiliyi pek sevdim.

Geçen bölümde Hümeyra’nın performansını beğenmeyen mesajlar aldım. Hep bir kıyas peşinde haliyle izleyenler, Avrupa Yakası’na akılları takılmış seyircinin. Ama şunu dile getirmeliyim ki “bu daha başlangıç!”. Usta oyuncu Hümeyra, usta kalem Gülse Birsel’in kaleminden öyle bir esmeye geliyor ki ekrana bir saniye bile gözünüzü üzerinden çekemeyeceksiniz!  

Gülse Birsel, sürpriz sürpriz üzerine bu bölümde de bize bir konuk getirecek! Kanal D’nin, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk’in yaptığı, başrollerinde Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Rutkay Aziz, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel ve Hümeyra ve Gönül Ülkü’nün yer aldığı sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”nın bu hafta (4 Ekim Cuma) yayınlanacak bölümüne gazeteci Cengiz Semercioğlu konuk oluyor.

Cengiz Semercioğlu, Mesut Yar’ın yolundan yürüyecek mi bilmem! Ama yavaş yavaş öyle bir döneme giriyoruz ki bir bakmışsınız dizinin birinde rol alıvermişsiniz. Umudu kesmeyin her an her birimiz bir kameranın kadrajına girer, bir de bakmışız ki değil dizide bir sinema filmi bile çekeriz. Hayırlara vesile olur inşallah!

Bölüm konusu:

1950’li yıllarda geçen sahnelerde, o dönemin kostümlerini giyen Cengiz Semercioğlu ekiple hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Hakkında yazılar yazan gazetecinin odasına giren Çağatay (Hakan Meriçliler) Cengiz Semercioğlu tarafından fena yakalanacak. Peki, Çağatay’ın planı ne? Neden gizlice Cengiz Semercioğlu’nun odasına girmeye çalışıyor? Yalan Dünya sürprizlerle ve kahkaha dolu yeni bölümüyle, Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Günse Birsel’in dantel kadar titizlikle işlediği dizi 3. sezonunu da aldığı takviye karakterler ile zirveye çıkartacak. Gülse Birsel’in altın dokunuşları ile 3. Sezonunun Yalan Dünya’ya hayırlı olmasını diliyorum!

Hayatta hayırlı işlere imza atmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..