Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Yaşamak için öldür....

Yaşamak için öldür....
 

Yaşamak için öldür. Bu sözü eyleme dönüştürmek,eylemi işleyeni haklı kılarmı? Sanırım cevabını tam anlamıyla veremediğimiz bir soru hepimiz için.

Yaşadığımız zamana bakıldığında dünyanın içinden çıkılamaz bir hale sürüklendiğinin farkındamıyız acaba? İRAN, RUSYA, ÇİN, AMERİKA, İSRAİL ve tam ortada TÜRKİYE. İşte dünyamızın gidişatına yön veren baş aktörler, sizcede öyle değil mi?

Petrol ve su. Tam olarak bu iki ana maddenin etrafında dönüyor her olan biten. Kuzuyu kurda boğdurmakla başlıyor herşey.İlk önce baba BUSH çıktı sahneye ve ilk perde açıldığında SADDAM HÜSEYİN bahane edilerek kilometrelerce uzaktan amerikan askerleri gelip ortadoğu ya pimi çekilmiş bir el bombası bıraktı. Ne olduysa bundan sonra oldu herşey. Tarihler 11 eylül 2001 i gösteriyor ve dünya bu kez oğul BUSH un kurduğu senaryonun nasıl işlediğini seyreyliyordu. İlk ortaya atılan İSLAMAFOBİA ve İSLAMİ TERÖR oldu, çünkü bu oluştuğunda hem BM ve NATO kanadı, hemde tüm insanlık bunun bir terör eylemi olduğuna inanacak ve hertürlü Amerikan siyasetine destek olacaktı. Zaten ortadoğuda AMERİKAN siyasetinin en büyük maşası ve tetikçisi İSRAİL bu rolü başarıyla yerine getiriyor,tüm müslümanların huzursuz  olmalarını sağlıyordu. Sonrası malumunuz 2. kez IRAK istilası ile babasının yarım bıraktığı işi tamamlamaya karar vermiş Oğul DRACULA tüm planlarını devreye soktu ve sonunda ırak taki emeline birçok müslüman insanın kanını emerek ulaştı ve aynı zamanda AFGANİSTAN işgal altına alındı.

AMERİKAN ekonomisini canlı tutmak için daima karışıklık ve savaş gerekli olduğu ve bu politikanın RUSYA ve ÇİN tarafındanda benimsenmiş olması onlarıda sanki amerikanın karşısında yer alıyormuş gibi görünmeleri ve İRANA arka çıkmaları  yalnız ve yalnız kendi silahlarını İHRAÇ edecekleri pazar bulma siyasetinden başka birşey değildi. MISIR da tahrir meydanında bir kişinin kendini yakma eylemiyle başlayan ARAP baharı ve sonrasında KADDAFİ nin LİBYASI nın işgali de yine bu çakalların ortak emellerinin sonuca ulaşmaya çok yakın olduklarının kanıtıydı. İşte tam bu olanların ortasında da biz yani TÜRKİYE vardı. Aslında bu ortakların asıl hedefi olan OSMANOĞULLARI şeytan üçgeninin tam ortasına yine bir İsrail oyunu olan MAVİ MARMARA baskını, PKK nın desteklenmesi ve son olarak SURİYE tarafından askeri uçağımızın düşürülmesi ile çekilmiştir. Güncel pkk saldırılarının da arkalarında bu iki kardeş İSRAİL ve AMERİKA vardır. Bir yandan da yüzyıllardır yanyana yaşadığımız komşumuz İran ile ilişkilerimiz yine bu ikilinin oyunları ile tepetaklak olmak üzeredir. Rusya ve Çin in de bu sürece dahil olması işleri tamamen rayından çıkarmış, Haçlıların OSMANLI lardan yediği tokatın acısını çıkarma girişimleri hız kazanmış olmuştur. Tam da bu ortamı destekler nitelikte Peygamber efendimiz üzerinden müslüman toplumu kışkırtma eylemleri istedikleri gibi gitmektedir.

Görünen o ki 3.dünya savaşı ORTADOĞUDA çıkacak.......

 
Toplam blog
: 33
: 699
Kayıt tarihi
: 04.08.08
 
 

1976 Amasya doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum, Anadolu üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunuyum..