Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yaşarken hiç komik değil, yazarım o halde

Yaşarken hiç komik değil, yazarım o halde
 

Yazdıklarım tebessüm bıraktırıyor nihayetinde ama yaşarken komik olmuyor o durum.

Yakışıyor muu sana hiç o ciddiyet, duruşuna gidiyor mu yanii! demek istediğim insanlarla dolu çevrem...

Kendime bi kahve alıp dönüyorum gündem o kadar hızlı değişmiş oluyor ki, neye üzüleceğiz acaba bu sefer sorusu takılıyor aklıma. Nasıl da duyarlıyız hanii. Hiç yakışıyor mu o bebek gibi yüzüne, ayy bu kız bununla mı çıkıyormuş vah vahh... 

Bazen kendi kabuğuma çekilip kimseyi duymayasım oluyor. Çok zaman geçmeden biri dürterek sana bişeyleri heyecanla anlatmaya başlıyor. Hıhı evet, desem de aklım hiçbir dediğini almıyor başka yerlerde oluyorum. Gördüğün herşeyi anlat onlara. En baygın ilişkinden, herşeyi ilişkine bağla gına getirene kadar. ağlamaklı izlediğin filmi anlat ne bilim sürekli sanki bir adam varmış etrafında dolanan senin sinirlerini bozan. Bunlardan bahset. Çünkü yapabildiğimiz en iyi şey olmadığımız biri gibi davranmak. Bu bazen bizim isteklerimiz dışında gelişir ama çok az insan kendi olmayı becerebilmiştir. 

Asosyalleşemeyenlerden misiniz?

Acıktıysan ne bilim instagram'a bak, bugün bir olaya şahit olduysan hemen hashtag yap twitter'a bunu. Nerede olduğunu paylaş bizimle. Seni almaya geliriz birazdan. Arayıp annene haber vermezsin "şurdayım,bununlayım" diye ama her mekanlarda check-in yaparsın. Bu günümüzün bir gerçeği tabiki sosyalleşmenin son evresi. Yüzünü aylardır görmediğim arkadaşımın herşeyinden haberim oluyor. Oh ne rahat. 

Twitimi de Atarım, Havamı da!

Tabi yahuu. koyucam gezdiğim yerlerin fotoğrafını, neye kaç para verdim. Ne yapsak ay kezban, hiç yazmasak aptal şey hiçbirşeyden haberin yok. Biz napalım? canım senin düşüncelerinle kendimi şekillendiremem. Babandır o tamam mıı... diyebilceğin en samimi yer Twitter'dır. Boşverin başka sosyal ağları siz. Blogger'lar felan vardı samimi düşünceler paylaşılırdı. Şimdi heyecanı kalmadı tabi. Twitter varsa, olay vardır. Adres ver gelelim, durumu vardır. 

Çooookkkkk sıkıcı!!!

 
Toplam blog
: 15
: 802
Kayıt tarihi
: 11.02.14
 
 

PR'ci GittiGidiyor Mutlu ifadelerin peşinde... ..