Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '07

 
Kategori
Haber
 

Yaşasın işte çözüm

Yaşasın işte çözüm
 

Şu anda tarif edilemez bir mutluluk içindeyim.

Mayın yüzünden yitip giden canlar , parçalanan kollar bacaklar , dağılan suratlar , cayır cayır yüreği yanan yuvalar artık bir son bulacak !

Bu haberi duyduğum an ne yapacağımı şaşırdım .

Nasıl bir heyacan, nasıl bir sevinç ile coştum bilemezsiniz.

İşte dedim kendi kendime , birileri çıkıp böyle bir araç yaptı ve bizim yetkililerimizde , böyle bir aracın varlığını duyar duymaz hemen girişimde bulunup bu aracı almaya karar verdiler.

Çünki onlarda isterler mi , bir tane can , bir tane yuva yansın. ? Onlarda isterler mi , yavrular , kınalı kuzular paramparça olsun .

İstemezler tabi ki . Birtane ana kuzusunun , Vatan evladının tırnağına zarar gelsin istemezler.

O yüzden hiç vakit kaybetmeden , hemen harekete geçerek bu cihazı icat edilir edilmez , Dünyadaki diğer ordular kullanmaya başlar başlamaz , onlarla aynı anda hemen almaya geçtiler. Yoksa başka ordulardaki insanlar , başka askerler daha kıymetli değil ya ? Onlar kullanıyorsa ve işe yarıyorsa biz neden kullanmayalım ? Ki , zaten yetkililerimiz ; yavrular ölmesin diye sürekli yollar aramıyorlar mı ? Sürekli kafa patlatmıyorlar mı ? Durmadan bir arayış içinde değiller mi ? Diğer ordulardaki insanlar savaşa ve teröre nasıl önlem alıyorsa , bizimkilerde onlardan aşağı kalmayarak her türlü arayışı yapıyorlardır. İmkan deseniz nerdeyse sonsuz . Bütceden ayrılan paranın haddi hesabı yok ! ( Haddi hesabı yok derken tabiiki var olduğunu biliyorum. Ancak gerekli araçların alımına , radyo frekansları bozacak cihazların bulundurulmasına , mayına karşı etkili korumalı araçların alımına ve daha bir çok yapılması gerekipte yapılmayan , alınmayan önlemi karşılayacak bir bütçe olduğunuda biliyorum !)

Neyse , tam zamanında , bu ve benzeri atılımlarla Türkiye Cumhuriyeti Ordusu güçlendirilerek dostuna güven , düşmanına korku salmaya devam edecek. Aksi halde bu ölen canların , sakat kalan gazilerin , yıkılan yuvaların , yetim kalan yavruların , hesabını nasıl verirler ?


Türk Ordusuna 'yürüyen kale' .
Türk Ordusu Mayına Dayanıklı, Pusu Korumalı MRAP zırhlı araçlarıyla donatılacak.

 
Toplam blog
: 54
: 742
Kayıt tarihi
: 03.10.07
 
 

Ev hanımıyım. Gıda mühendisiyim. Ancak şu anda çalışmıyorum. Evim işim olmuş durumda. Amatör olarak ..