Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '13

 
Kategori
Astroloji
 

Yay burcunda yeni ay ve burçlara etkisi.

Yay burcunda yeni ay ve burçlara etkisi.
 

Yay Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkisi.

03 Aralık 2013 saat: 02.23’te 10 derece 59 dakika Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek, tam da hedefe ilerlemek için şahane.

Yay burcu enerjisini de içine katarak, yeni başlangıçlar yapabileceğimiz bir enerji barındırıyor bu Yeni Ay.

Yay’ın sembolündeki gibi Ok’u ileri atıyoruz, hedefe gidiyoruz. Yay’lar da böyledir işte, her an hazırlardır yeni deneyime, seyahate, uzaklara gitmeye. Şimdi bu enerjiyi bizlerde hissedeceğiz.  2013’ün son Yeni Ay’ı ile veda ediyoruz bu seneye ve 2014’e geçiyoruz, burada da Yay ileriyi işaret ediyor, bir dönemin kapanığını ve yeni dönemin açıldığını gösteriyor bize ve yılın son Yeni Ay’ını yaşıyor olacağız.

Hayatlarımızda da bu şekilde, biten enerjiler var hepimizde, herkes bir değişim istiyor kendinde. Ok ileriyi gösteriyor,  bir süredir sürüncemede olan konulara da Yay okunu atsın, fırlatsın değiştirsin inşallah, yeni kim ne istiyorsa ilerlesin hedefe, Ok ileriyi gösteriyor ne de olsa. 

Yeni Yıl yeni umutlardır zaten, umarım hepimize ve ülkemize hayırlı gelir 2014.

Ateş grupları için ayrıca güzel çünkü başlangıç enerjisi Güneş’leri ile olumlu açıda olacak. Yay’lar, Aslan ve Koç’lar kim tutar sizi.  

Diğer gruplar içinde önemli tabiî ki sadece Ateş grupları için değil, örneğin yükseleni bu grupta olanlar ve haritalarında Yay burcunda gezegeni olanlar.

Bu başlama ve harekete geçme enerjisi hepimizin haritasında bir alana denk geliyor ve aktive yapacağı konular da ilgili alanı ilgilendiren konular olacaktır. Yay haritanızda nerede ve yönetici gezegeni Jüpiter nerelerde geziniyor. Bu alanlar sizler içinde önemli olacaktır.

Bu Yeni Ay’ı ayrıca sevdim çünkü, Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter, yüceldiği burç Yengeç’te ve en önemlisi de Satürn abisinin himayesinde, çekişme yok barış var aralarında, çok olumlu bakıyorlar birbirlerine, evren de değişimi onaylar nitelikte, hadi gelsin değişim enerjisi artık.

Yükselen burçlarımıza göre etkileri;

Yükselen Koç

Uranüs tam tepenizde sizi değiştirmeye kararlı ve 18 Aralık’ta ileri hareketine başlıyor. Uranüs ileri giderken vaat ettiği değişimi sizlerde hissedeceksinizdir. Kendinizi baştan yaratıyorsunuz sevgili Koç’lar, hayata bakışınız, tepkileriniz ve hatta fiziksel görüntünüzü bile değiştirmek istiyor gibisiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars Yeni Ay sonrası Terazi transitine başlayacak, bu alan sizin ortaklıklarınız aynı zamanda, bir çok Koç yeni işlere başladı veya başlıyor, ilişkilerini masaya yatırıyor, yeni adımlar atıyor. Yeni Ay’ın başrol oyuncusu Jüpiter ise hanenizde seyrediyor ayrıca, bulunduğu alandan da en zirveyi işaret ediyor.

Evet, yeni ay sonrası birtakım ortaklıkları finalize ediyorsunuz, yeni bir haneye veya yeni bir iş başlıyor sevgili yükselen Koçlar. Ayrıca Yay burcundaki Yeni Ay ile bol seyahat edeceksiniz. Gezmek, farklı ülkelere gitmek, yeni yerler görmek ihtiyacı ön planda. Bir konuyu neticelendirip seyahate çıkıyor olabilirsiniz Aralık ayında.

Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar ortaklıklarını masaya yatırıyor. İş çevrenizde dost kim, düşman kim açığa çıkıyor, zaten bir süredir bunun analizini yapıyordunuz, hayatınızdaki insanları siyah kaplı deftere yazıyordunuz sevgili Boğalar. Artık sonuca yaklaştınız ve yeni adımlar için eski defterleri kapatıyorsunuz belki birçoğunuz. Yeni ay siz yeni kaynaklar getiriyor. Bu kiminiz için bir işi sonuçlandırıp yeni bir işe başlamak yönünde olacaktır, kiminiz içinde kredi veya aileden gelen maddi destek olacaktır.  Eşinizin maddi kaynakları da değişimde olabilir. Her neyse bu kaynaklarınıza bir girdi söz konusu.  Ayrıca Yeni Ay’ın başrol oyuncusu Jüpiter yakın çevrenizde geziyor, yakın aile ve yakın arkadaşlar hanenizde bulunan Jüpiter ayrıca Satürn ile çok olumlu açıda olacak. Akıllı ve zamanlamayı güzel ayarlayarak yaparsınız bu değişimi.  Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs kariyer evinizde olacak, Jüpiter ile biraz çekişmede, bu sizde biraz vesvese yapabilir. Doğru adımları atıp atmadığınızı sorgulattırır, her ne kadar Jüpiter ve Venüs akıllı uslu gezegenlerde olsalar alışkanlıklara ve rahata düşkünlüğü arttırırlar maalesef, o yüzden rahatınızın kaçmaması için belki de geciktirdiğiniz başlangıçlar bu Yeni Ay ile hayat bulacaktır. Bazen rahat iyi gelir bize ama hayatın gerçeklerini hatırlatacak ve hareketlenmenizi sağlayacak Mars Terazi burcuna geçecek ve günlük hayatınızda bir imza atıp çıkacaktır, benden söylemesi. Tempo bekliyor sizi, rahatı bırakıp harekete geçiyorsunuz…

Yükselen İkizler

Sorumluluklarınızdan sıkıldınız artık, hayatınızda değişim istiyorsunuz. Belki yeni bir aşk geliyordur bekar ikizlere, belki bir çoğunuz ilişkileriniz hakkında kararlar alıyorsunuzdur, neden olmasın. Yay yeni Ay’ı sizin ilişkiler hanenizde olacak. Bu alan aynı zamanda ortaklıklar hanesi ve yönetici gezegeni Jüpiter ‘de para alanınızda geziyor. Kaynaklarınızda artışa sebep olacaktır sevgili Jüpiter ama unutmayın bir yandan da, Plüton Oğlak burcunda ve sizi ödemeleriniz konusunda sıkıştırıyor. Gider ve gelirleriniz arasında gerçekten bocalar gibisiniz, emeğinizin karşılığını alıyor olmalısınız ama bir yandan da parayı göremiyor gibisiniz. Para dengesini kurmanız gerekiyor bir süre daha.  Gereksiz harcamalardan kaçının derim. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür hala Akrep burcunda, günlük hayatınızda işlerinizi organize etmek ve sağlam kalıcı adımlar atmak için canla başla çalışmaya bir süre daha devam. Mars Terazi burcuna geçtiğinde sizin ihtiyacınız olan enerji de geliyor olacak, hobilerinize fırsat yaratacaksınızdır. Kiminiz spora başlarsınız, birçoğunuz Aralık ayı ile birlikte birtakım aktivitelerde olacaktır. Ayrıca anne veya baba olmak isteyenler için güzel zamanlar geliyor diyebilirim. Evet, yeni Ay ortaklıklar evinizde ve genel olarak sizlere etkileri bu şekilde olacak, dediğim gibi yeni bir otaklık veya bir evlilik olabilir. Evlilik teklifi gelebilir benden söylemesi.

Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler atağa kalkmak için geriye sayıyor gibisiniz. Ve Yay burcundaki Yeni Ay sizin rutininizi değiştirecek kararlara,  yeni bir adım atmanıza sevk ediyor. Zaten bir süredir burcunuza giriş yapan Jüpiter ile yenilenmek ihtiyacındasınız, artık yenilenme enerjisi açığa çıkıyor diyebilirim. Uranüs kariyer evinizde ve bulunduğu alandan aynı zamanda hanenize de bakış atıyor. 18 Aralık’ta Uranüs ileri hareketine başlıyor ve Yay burcundaki Yeni Ay tamda kariyer evinizde bulunan Uranüs’e çok olumlu etkide. Evet, bir rutin değişimi, günlük hayatınızda sizi yenileyecek bir değişim geliyor. Bu kariyerde adım atmak için biriken bir enerji ile birlikte, ev hayatınızda yapmak istediğiniz bir değişim olacak gibi duruyor. Plüton Oğlak burcunda ve siz bir süredir sessiz ve derinden değişime hazırlanıyordunuz zaten. Burcunuzda gezen Jüpiter büyü ve genişle derken, Oğlak burcunda gezen Plüton ile karşıtlık yaparak sizdeki gömülü saklı enerjiyi açığa çıkartmak için hazırlıyor gibi. Bu iki gezegenin kontağı sizi hırslı ve mücadeleci de yapıyor ayrıca. Evet, değişim kariyer ve evinizi ilgilendirecek, kiminiz yeni bir işe gireceksiniz, kiminizde evinizde bir değişim yaşayacaksınız. Bunu zaten biliyorsunuz, en doğru zamanda değişim gelsin.

Yükselen Aslan

Sevgili Aslan’lar, ruhsal dünyanız Jüpiter’in Yengeç burcunda oluşu ile gayet güzel görünüyor. Bir huzur var üzerinizde, maşallah diyelim. Yalnız uyarımı yapayım Plüton sağlık evinizde ve kendinize iyi bakın diyor, bedeninizi umursayın, bu yeni Ay Yay burcunda ve sizin keyifler hanenizde, birçoğunuz bir hobiye başlamak isteyebilirsiniz, sağlıklı beslenme sizin için önemli ve bunu kiminiz de sporla desteklemek niyetindeniz belki de. Ayrıca hayatınıza neşe katmak istiyorsunuz, müjdeli haberler paylaşıyorsunuz. Kiminiz anne, baba oluyorsunuz, kiminiz de aşık oluyorsunuz benden söylemesi.  Ev hayatınız ile ilgili bir sorumluluk almış gibisiniz, taşınıyor musunuz, yoksa tadilat işlerimi ön planda ama paralar ev ile ilgili konulara akıyor gibi, olsun ama siz mutlusunuz ve halledersiniz zaten.  Kiminizde geziyorsunuz ve Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile birlikte sizi bol seyahatler bekliyor. Evinizi özlerseniz şaşırmayacağım J

Yükselen Başak

Beklediğiniz hane değişimi geliyor nihayet.  Taşınma kararı devrede, gelir gider dengeniz şaşar gibi aman dikkat. Mars Terazi burcuna giriş yapıyor Aralık ayında ve kaynaklarınızı arttırmanız için size güç verecek, yakın çevrenizden bir maddi destek gelebilir, ödemeler ön planda. Ev alıyor kimi başaklar sanki, ya da tadilat yaptırıyor, gelen para hopp gidiyor gibi. Aman dikkatli harcayın paraları. Dostlarınız, aileniz desteğiniz olacaktır. Sizde ailenizden birilerine destek oluyorsunuz ayrıca, bu daha çok kardeşler gibi geldi bana., yakın arkadaşlar da olabilir. Ayrıca hayatınızda eğitim konuları ön planda, yeni uğraşlar var, yeni şeyler araştırıyor öğreniyorsunuz. Kaynaklarınızı arttırmak için yeni yollar geliyor size, maddiyat ön planda birçoğunuz için. Yeni Ay dediğim gibi kariyer ve ev hayatınızda istediğiniz değişimi tetikleyecektir.

Yükselen Terazi

İletişim zamanları geliyor artık sizler için, kendinizi gösterme zamanları. Mars burcunuza giriyor ve 18 Aralık’ta ilişkiler hanenizde ilerleyen Uranüs ve burcunuza giren Mars’ın karşıt açısı ile bir bitiş yaşarsınız. Bu iki gezegeninin karşıtlığı Aralık ortası itibari ile devrede. Burada biraz gerilimli bir enerji de var aman dikkat, öfkeyle kalkıp zararla oturmayın sakın. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs’te bir süredir Oğlak burcunda ve sizlere de değişimi kariyer veya ev hayatınız ile ilgili konularda getirecektir. Sizlerde biten bir iş sebebi ile de olabilir, biten bir evlilik veya ilişki nedeni ile de olabilir yer değişimi yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz üzerinden bir sınavdasınız ve Yeni Ay size yeni yollar bulduracaktır, kendinizi nasıl daha iyi ifade edebilirsiniz ve kardeşler. Yeni Ay’ın olacağı alan aynı zamanda kardeşlerinizi yakinen ilgilendirecek bir başlangıç yaşatacaktır. Yay yeni Ay’ı bu konuda aktif olacak gibi duruyor daha çok. Ayrıca hayatınızda yeni bir eğitim süreci yaşayacak birçok yükselen Terazi, yeni bir başlangıç olacak türden. Enerjinizin çok yüksek olacağı bir sürece giriyorsunuz, aman dikkat edin, yolda trafikte dikkat. Mars burcunuzda 6 Ay kalacak, bu 6 ay sizler için birçok değişime gebe. Güzel başlangıçlar dilerim sizler için.

Yükselen Akrep

Çok hırpalandı yükselen Akrepler, hayatınızda doğru yönü bulmanızı istiyor sizden Satürn. Bir süre daha burcunuzda kalacak ve zaten olgun ve sezgileri kuvvetli olan siz Akrep’leri zorladı. Yeni Ay maddi kaynaklarınızı ilgilendiren alanda, siz veya eşiniz ya da ailenizin maddi kaynaklarında bir değişim veya bir başlangıç oluyor gibi. Uranüs özgürleşmenizi istiyor sizden bir yandan, diğer bir yandan günlük rutininiz ve hayatınızdaki sorumluluklar eş zamanlı olarak sizi bunaltıyor olsa gerek. Yeni Ay Yay burcunda para hanenizde ve Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter 9.evde geziyor. Aklınız biraz gezmelerde, uzak yerlere girmekte, bu yeni ay belki de bir süredir planladığınız seyahat fırsatını getirecektir size. Sorumluluklarınız ve yapmak istedikleriniz ile birlikte, kaynaklarınızda artış olacaktır ve Uranüs’ün de ileri hareketi ile Aralık 2.hafta bir seyahat planı yapıyor bulursanız kendinizi hiç şaşırmayın.

Yükselen Yay

Evet, burcunuzda gerçekleşen yeni ay ile hadi planlarınızı açıklama zamanı. Birçok Yay yeni bir başlangıç yaşama enerjisinde ve doğum haritanızda uygunsa değişim enerjinizi hayata geçirirsiniz diyorum. Baskı altında hissediyor olabilirsiniz, ruhsal dünyanızda gezinen Satürn sizi biraz zorluyor olabilir. Ama yenilenmiş olacaksınız 2014’te az kaldı, öyle düşünün. Burcunuzun yönetici gezegeni maddi alanınız ile ilgili çalışıyor, sizin de kaynaklarınızda, gider ve gelirlerinizde bir hareketlilik söz konusu, harcamalara dikkat diyorum o yüzden. Plüton para hanenizde ve Jüpiter de kaynaklarınızı nasıl arttırırsınız diye çalışıyor diyebilirim. Burada bir denge kurmanızı istiyor sizden yıldızlar. Ama Uranüs’ün 18 Aralık’ta ileri harekete geçmesi ile ve Terazi burcuna giriş yapacak Mars ile hayatınıza biraz renk gelecektir. Yeni arkadaşlar, yeni bir ortaklık başlayabilir, bu aşk da olabilir benden söylemesi, bekar Yay’lara müjde.

Yükselen Oğlak

Yeni Ay ruhsal dünyanızda sevgili Oğlak’lar. Planlar yapıyorsunuz, nereden başlasam nasıl başlasam diyorsunuz. Ocak ayında gerçekleşecek Yeni Ay burcunuzda olacak ve planlarınız netlik kazanır bana kalırsa. Bu ay daha çok ruhsal dünyanız ile meşgulsünüz desem yeridir.  Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn Akrep burcunda geziyor ve size eminim kalıcı güzel dostluklar armağan etti bu süreçte. Ayrıca Jüpiter’de ortaklıklar, ilişkiler alanınızda ve çok olumlu açıdalar, dostlarınız etrafınızda olsa gerek. Sizde yaşamınızda önemli bir değişim yaşamak istiyorsunuz, yuva değişimi olabilir bu,  iş değişimi de olabilir. Ama köklü bir değişim ve yeniden planlamak istiyorsunuz hayatınızı. Mars ve Uranüs bu belirttiğim alanda bir değişim isteyecek sizden ve bana kalırsa burcunuzda bulunan Plüton’da bu değişimi destekler pozisyonda, gücünüzü ortaya çıkarıyorsunuz desem yeridir. Güç testindesiniz, ruhsal dünyanız ilgi bekliyor sizden, size kendinizi iyi hissettirecek aktiviteler ve size iyi gelecek uğraşlarlasınız.

Yükselen Kova

Yeni Ay dostlar hanenizde, bulunduğu alandan ilişkiler hanenize çok olumlu açıda, bir yandan da Jüpiter günlük rutininizde ve isteklerinizi ve temponuzu arttırmış durumda. Değişim istiyorsunuz sizde, yeni insanlar giriyor hayatınıza, yeni ortaklıklar söz konusu. Beklediğiniz değişim henüz gelmemiş olabilir, bunun en büyük nedeni kariyer alanınızda gezinen Satürn. Aynı zamanda Satürn burcunuz ile de sert kontakta.  Biraz sıkıştırmış ve bunaltmış durumda sizi. Ve en önemlisi de burcunuzun yönetici gezegeni Mars’ın Başak burcundaki ziyareti ile masraflarda artış yaşadınız. Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor ve burcunuz ile olumlu açıda olacak. Enerji verecektir Mars Terazi size. Hayatınızdaki geciken enerji değişiyor ve yeni ortaklıklara giriyorsunuz. Bol seyahat dönemi bekliyor kiminizi, bazı Kova’lar da eğitim ve bir işi öğrenme sürecinde olacaksınız. Mars sizi çıkışa hazırlayacak…

Yükselen Balık

Sevgili Balıklar yeni ay kariyer evinizde doğuyor. Yeni bir iş mi istiyorsunuz, isteyin Yeni Ay’dan sizler için çok güzel dönemler. Kariyer evinizin yönetici gezegeni Jüpiter, Satürn ve burcunuz ile çok olumlu açıda, güzel bir üçgen var tam üzerinizde. Neptün’de burcunuzda bu geziyor, Neptün biraz sisli, puslu bir gezegendir aman dikkatli alın kararlarınızı ama Satürn tam desteği üzerinizde. Sizlerin de maddi kaynaklarınızda bir artış ve bu artış ile birlikte yeni şartlara ayak uydurma, maddi imkanları arttırma isteğiniz var. Bence süper bir Yeni Ay bu eğer iş değişimi istiyorsanız güzel derim. Özellikle önümüzdeki Yaz şahane benden söylemesi. Para hanenizi koç burcu yönetiyor ve 8.eve giriş yapıyor Mars. Kredi olabilir, bir yatırım olabilir, borç ödeme olabilir bu alanda aktif olacak. Gider ve gelirlerinizde denge yaratın diyorum, temkinli olun özellikle önümüzdeki 6 ay.

Şans yıldızı hep yanınızda olsun.

Sevgilerimle

Berna Atay ( Astro DoReMi )

 
Toplam blog
: 19
: 4343
Kayıt tarihi
: 30.08.13
 
 

Astroloji sevdalısı olarak, yazılarımı sevgili Milliyet Blog okurları ile de paylaşmak istedim. G..