Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '07

 
Kategori
İnternet
 

Yazarlar ve konular

Yazarlar ve konular
 

İnternet ortamında her şey elinizin altında. Yeter ki yazmak isteyin, ülkemiz bu açıdan her türlü malzeme içeriyor. Kim hangi konuya ilgi duyuyorsa özgürce dile getiriyor. Doğal olarak editörler tarafından MB blog ilkelerine uygun olup olmadığı denetleniyor.

Beni özellikle bu yazıyı yazmaya iten bazı arkadaşların ve özellikle aynı kişilerin dönüp durması. Binlerce blog yazarından bazılarının daha ön plana çıkması, yazdıkları sıklıkla ilgili olabilir ancak yazıları okudukça harcadığım zamana neredeyse üzülecek durumda hissediyorum.

Nedenine gelince yazı ya basit bir haberden yola çıkıyor ya da okuyunca herhangi bir artı katmıyor. Kesinlikle arkadaşlar bu tespitten alınmasınlar ama en azından daha doyurucu içerik ve düşünceler ile çıksınlar karşımıza ki zamanın çok değerli olduğu günümüzde değerli zamanımızı boşa harcamış duygusuna kapılmayalım.

Kimi arkadaşlar blog yazarlığını her halde iş edinmişler ki yarışırcasına "ne kadar çok blog yazarsam okadar popüler olurum" gibi bir amaca hizmet ediyorlar düşüncesinden kendimi alamıyorum.

Şu bizim bloggerler bir alem doğrusu. Herkes kendini her konuda uzman sayıyor ki aşk, ilişki, astroloji, vb.. yazdıkça yazıyorlar.

Doğrusunu yazmak gerekirse sürekli aynı adların ön plana çıkmasından neredeyse sıkıldım. Böyle olunca insan neredeyse belirli kişilerin kendine özgü bir medya ortamı bulduklarını ve kullandıklarını düşünüyor.

Blog sayfasını açıyorsun aynı isim pat karşında.

Ve arada önemli konulara değinen yazılar kaynayıp gidiyor. MB yönetimi buna herhalde bir çözüm bulur diye düşünüyorum.

*Fotoğraf Milliyet'ten

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..